Aanmeldscherm

Het aanmeldscherm is in opmars. Dat is niet voor niets, want met een aanmeldscherm maak je het zowel je gasten als de eigen organisatie een stuk gemakkelijker en bovendien bied je met een aanmeldscherm een stuk service en duidelijkheid. Met een aanmeldscherm weet iedereen meteen precies wat de bedoeling is, wat er speelt en wat er verwacht wordt. Niet onbelangrijk, een aanmeldscherm heeft een prachtige uitstraling en biedt meer dan voldoende privacy.

Onze oplossing voor jou

Aanmeldzuil

Neem ziekenhuizen, waar de aanmeldzuil al gemeengoed geworden is. Met behulp van privacy filters is meekijken niet mogelijk en de privacy dus niet in het geding. De aanmeldzuil kan bovendien uitgebreid worden met verschillende randapparatuur. Dan moet je denken aan document scanners en printers. Een aanmeldzuil is voorzien van touchscreen en vaka van privacy folie. De persoonlijke gegevens op een aanmeldzuil lees je alleen als je recht voor de zuil staat. Aanmeldzuilen zie je ook op bijvoorbeeld luchthavens steeds vaker gebruikt worden, dan vaak gecombineerd met een paspoort scanner, readers en printers. Het is tegenwoordig allemaal prima mogelijk.

Digitaal aanmeldzuil

Een digitaal aanmeldzuil of aanmeldscerm bewijst elke dag opnieuw zijn toegevoegde waarde en is er in de vorm van een desk en voor outdoor gebruik. Met een digitaal aanmeldzuil is het voor mensen mogelijk zich op een locatie aan te melden en te registreren. Daarnaast kan een digitaal aanmeldzuil dus worden uitgebreid met printers, barcode scanners of bijvoorbeeld RFID- readers, die weer te koppelen zijn aan een of de interne database. Bekend zijn ook de incheckzuilen, zoals ze ook fungeren als een digitale receptie in winkels. Dan zie je op de schermen meteen wat er speelt, wat aanbiedingen zijn en welke nieuwe producten er in de zaak te vinden zijn. En zo bieden schermen je de mogelijkheid om op moderne wijze te communiceren met zowel je klant als je medewerkers. De mogelijkheden zijn simpelweg erg groot.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!