Actueel woningaanbod presenteren

Actueel woningaanbod presenteren

Narrowcasting ofwel het communiceren met klanten en bezoekers via schermen is een handige oplossing voor het presenteren van actueel woningaanbod. Dit communicatiemiddel wordt dan ook gebruikt door makelaars in het hele land en is de perfecte manier om met klanten te communiceren. Wil je jouw actueel woningaanbod presenteren op mooie schermen, vraag dan naar de mogelijkheden bij Screenlink en maak een afspraak met een van onze medewerkers. Tijdens deze afspraak kijken wij naar de beste manier om jouw woningaanbod zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en de doelgroep aan te spreken.

Onze oplossing voor jou

Presenteren actueel woningaanbod met narrowcasting

Het actueel woningaanbod presenteren is heel gemakkelijk met narrowcasting. Zorg dat je een aantal schermen in het kantoor hangt met het actuele aanbod en creëer een dynamische omgeving met bewegende beelden. Met narrowcasting geef je het woningaanbod diepgang en zorg je ervoor dat de panden tot leven komen voor klanten. Het leuke aan het presenteren actueel woningaanbod met Screenlink schermen is dat je deze schermen de hele dag door kunt inzetten voor het delen van content. Naast het woningaanbod kun je namelijk ook openingstijden, contactinformatie en ontwikkelingen in de markt delen via deze veelzijdige schermen. Kies samen met de Screenlink medewerkers het softwarepakket dat het beste past bij jouw wensen en communiceer met al jouw klanten.

De totaaloplossing van Screenlink

Wil je snel aan de slag met het actueel woningaanbod presenteren, dan heeft Screenlink de oplossing: het kant-en-klaar MKB pakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om gelijk te beginnen, een scherm, ophangsysteem, mediaplayer en softwarelicentie voor 12 maanden. Deze oplossing is handig voor het presenteren actueel woningaanbod en leent zich uitstekend voor kleinere organisaties. De installatie is zo geregeld en onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je te ondersteunen met technische specificaties en bieden inspiratie voor verschillende toepassingen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!