Communicatie binnen bedrijf

Mooie communicatieschermen binnen je bedrijf gebruiken

Bij Screenlink weten we alles van interne communicatie bij een bedrijf. Het is belangrijk om informatie goed met je mensen te kunnen delen. We raden je dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We vertellen je dan alles over narrowcasting. Dit is een vorm van communicatie waarbij er informatie wordt vertoond op schermen die binnen je bedrijf hangen. Deze informatie pas jij zelf heel eenvoudig aan met behulp van onze speciale software. Zo zorg je ervoor dat je mensen altijd op de hoogte zijn van wat er binnen jouw bedrijf allemaal speelt en belangrijk is.

Onze oplossing voor jou

Betere communicatie binnen een bedrijf

Ben jij op zoek naar een betere manier van communicatie binnen je bedrijf? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink. We hebben namelijk de mogelijkheid om je communicatie een enorme boost te geven. Visuele communicatie werkt sneller en blijft langer hangen, waar nog eens bijkomt dat jij met behulp van onze schermen direct informatie deelt met alle mensen die binnen je bedrijf werken. Je kunt er hierbij overigens ook voor kiezen om informatie te delen met eventuele klanten of bezoekers. Hier vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over een betere communicatie binnen een bedrijf?

Als jij meer wilt weten over het verbeteren van de communicatie binnen je bedrijf, dan raden wij je aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We hebben namelijk mensen voor je klaarstaan die je alles kunnen vertellen over hoe narrowcasting kan helpen om ook de communicatie binnen jouw bedrijf te verbeteren. We hangen hiervoor communicatieschermen op binnen je bedrijf waar jij alles op kunt vertonen wat jij wilt. Deze communicatieschermen binnen je bedrijf gebruiken zorgt ervoor dat jij straks veel beter en makkelijker kunt communiceren met de mensen waar je mee werkt.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!