Communicatie binnen organisatie

Betere communicatie binnen een organisatie

Sta je aan het hoofd van een organisatie waarvan je het idee hebt dat de communicatie beter kan worden aangepakt? Vind je het moeilijk om uw personeel op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en zaken die relevant zijn? Neem dan vandaag nog contact op met Screenlink. We hebben namelijk de tools in huis waarmee jij makkelijker kunt communiceren binnen je organisatie.  Wil je hier meer over weten, dan kun je ook altijd even een kijkje komen nemen bij de informatie op deze website. Zo krijg jij alvast een idee van wat Screenlink allemaal voor je kan betekenen.

Onze oplossing voor jou

Hoe verloopt de communicatie binnen een organisatie?

Goede communicatie binnen een organisatie is heel belangrijk. Het is namelijk zo dat een gebrekkige communicatie kan zorgen voor veel problemen binnen uw bedrijf. Daar komt bij dat u een zekere waardering uitspreekt voor uw mensen als u ze goed op de hoogte houdt van de belangrijke zaken die spelen. Communicatie binnen een organisatie met een beeldscherm is hier een goede oplossing voor. We hangen voor u schermen op binnen uw bedrijf, geven u de software om hierop informatie te vertonen en u kunt aan de slag. Iedere keer dat u iets te delen heeft zet u dit gewoon op de beeldschermen en uw mensen zijn weer helemaal op de hoogte.

Wilt u voor de communicatie binnen uw organisatie een beeldscherm gebruiken?

De beeldschermen van Screenlink zijn in combinatie met narrowcasting voor heel wat zaken te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw mensen motiveren door positieve bedrijfsresultaten op het scherm te zetten. Maar u kunt ook andere informatie uit een informatiesysteem binnen uw bedrijf delen. Op deze manier wordt de communicatie binnen uw organisatie optimaal en zult u merken dat alles binnen uw bedrijf nog beter gaat draaien. Meer weten over onze manier van communicatie binnen een organisatie? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!