Ontdek de narrowcasting van Screenlink

Narrowcasting

Narrowcasting is een moderne manier om met bezoekers, klanten, patiënten of collega’s te communiceren. Je komt het dan ook steeds vaker tegen. Behalve de vraag op welke positie je een scherm (of meerdere) wilt plaatsen, de oriëntatie en de afmetingen ervan, is de inhoud -de content- van steeds grotere invloed op de attentiewaarde.

Communiceren via beeldschermen

Wanneer je actueel en digitaal wilt gaan communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers, kun je niet om narrowcasting heen. Een lege wand wordt vaak benut om op een scherm actuele informatie te tonen.

Met onze eenvoudig te bedienen software maakt u snel een mooie en informatieve presentatie. In een mum van tijd mensen informeren op een of meerdere lokaties tegelijk!

Wil je meer weten over narrowcasting?

Je kunt met ons chatten

Start chat

Start direct een chat:

START

of mailen

Mailen

Stuur je e-mail naar 

info@screenlink.nl

Kwaliteit is bij ons de dagelijkse norm…

Dankzij de kwaliteit van onze apparatuur en de uitgebreide mogelijkheden met onze software, ben je verzekerd van een stabiele en onbezorgde werking. Onze eigen servicedienst draagt zorg voor de juiste montage en geeft je uitleg van alle geleverde apparatuur.

Daarnaast laten wij je ook zien hoe je met de software het beste een mooie uitzending kunt maken. Heb je na de training toch een vraag over de werking? Dankzij de gratis service en support kun je snel weer met je dagelijkse werkzaamheden verder. En als je hulp nodig hebt bij de content, dan hebben wij ook een eigen studio die je daarbij perfect kan helpen.

Screenlink maakt ‘t simpel.

Kwaliteit is bij ons de dagelijkse norm…

Dankzij de kwaliteit van onze apparatuur en de uitgebreide mogelijkheden met onze software, ben je verzekerd van een stabiele en onbezorgde werking. Onze eigen servicedienst draagt zorg voor de juiste montage en geeft je uitleg van alle geleverde apparatuur.

Daarnaast laten wij je ook zien hoe je met de software het beste een mooie uitzending kunt maken. Heb je na de training toch een vraag over de werking? Dankzij de gratis service en support kun je snel weer met je dagelijkse werkzaamheden verder. En als je hulp nodig hebt bij de content, dan hebben wij ook een eigen studio die je daarbij perfect kan helpen.

Screenlink maakt narrowcasting simpel.

Hoe kan je narrowcasting inzetten?

Toon het laatste bedrijfsnieuws, relevante KPI’s, belangrijke mededelingen of algemene informatie op verschillende schermen binnen elke organisatie. Motiveer bijvoorbeeld het verkoopteam door het vertonen van de actuele omzet of toon data uit elk denkbaar informatiesysteem uit jouw organisatie. Zó haal je het maximale uit interne communicatie. Vraag direct een online demonstratie aan en ervaar zelf hoe eenvoudig en kostenbesparend narrowcasting voor jou kan werken.

Binnen winkelomgevingen wordt het visueel informeren van bezoekers steeds belangrijker. Gebruik narrowcasting om de laatste aanbiedingen of nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Vele afmetingen, vormen en uitingen zijn hierin mogelijk.

Voor restaurants en cafetaria’s wordt narrowcasting steeds vaker ingezet vanwege het beheersgemak van digitale informatie. Het direct aanpassen van menuborden is daarmee bijzonder eenvoudig geworden. Afwijkende formaten binnen winkelomgevingen komen steeds vaker voor en maken presentatie in de retail ook een ‘nieuwe vorm van winkelbeleving’.

Screenlink ondersteunt je in het gehele proces…

Een helder advies

Omdat iedere situatie om een andere benadering vraagt.

Er zijn bij ieder nieuw project tal van zaken om rekening mee te houden. Laat ons u hierover vrijblijvend adviseren!

De beste apparatuur

Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken samen

Wanneer u kiest voor Screenlink, bent u ervan verzekerd dat er uitsluitend wordt gewerkt met apparatuur van hoge kwaliteit.

Professionele installatie

Onze eigen monteurs verzorgen elke installatie

Hoe ingewikkeld ook. onze eigen monteurs kunnen de gehele montage en installatie voor u verzorgen. En we gaan pas weg als u tevreden bent!

Gratis service & support

Zodat wij u kunnen helpen wanneer het nodig is.

Heeft u een vraag over de werking of behoefte aan extra uitleg? Onze supportmedewerkers staan graag voor u klaar.

De juiste software is het halve werk…

Welke software past het beste bij jouw wensen?

Wij maken gebruik van 4 verschillende online softwareplatformen, zodat we voor iedereen de juiste software kunnen adviseren. Van heel eenvoudig tot  dynamisch, eventueel met een directe koppeling naar interne bedrijfsgegevens, met de software van Screenlink is praktisch alles mogelijk. Vraag direct een live-demonstratie en probeer onze software 30 dagen gratis uit. Laat je overtuigen door de eenvoud en kies voor Screenlink!

Ons meest eenvoudige pakket waarbij kennis van content niet benodigd is. Met name geschikt voor afbeeldingen en video’s op volledig schermformaat.

 • Online HTML versie

 • Afbeeldingen op schermgrootte

 • Video’s op schermgrootte

 • Programmeren op tijden/dagen

Biedt je de mogelijkheid om naast teksten, afbeeldingen of video’s, ook tal van andere elementen  zoals feeds, tickers en widgets toe te voegen.

 • Online HTML versie

 • Teksten, afbeeldingen en vormen op elk formaat

 • Video’s op elk formaat

 • Feeds, RSS en Tickers

 • Facebook en Instagram integratie mogelijk

Premium is oogstrelend duidelijk van opzet en geeft je de mogelijkheid om meer dynamiek en beweging in je uitzending aan brengen. Met een bijzonder aantrekkelijke uitzending als resultaat.

 • Online HTML versie & On Premise

 • Alle opties zoals in Basic

 • Gebruik van alle Google fonts

 • Extra opties voor een geheel dynamische uitzending

 • Werken met eigen achtergronden en bewegingen daarin

Dankzij de ingebouwde gebruikersrollen is Ultimate met name geschikt voor grotere organisaties die met meerdere  personen (of afdelingen) de content van een narrowcasting uitzending willen beheren.

 • Online HTML versie & On Premise

 • Vergelijkbaar met Premium

 • Dynamische uitzending mogelijk

 • Uitgebreide gebruikers rollen

 • Goed inzetbaar voor corporate communicatie

Voor wie is welk pakket het meest geschikt?

Mooi! Maar wat kost het dan?

Essentials

€ 95,-per jaar

Basic

€ 195,-per jaar

Premium

€ 255,-per jaar

Ultimate Start

€ 295,-per jaar

Voor een complete narrowcasting uitzending heb je een scherm, een licentie en (meestal) een mediaplayer nodig. Bovengenoemde licentieprijzen gelden per mediaplayer en per jaar. Voor ons pakket Ultimate is de Start versie weergegeven. Wil je precies weten wat in jouw situatie mogelijk is? Vraag dan nu direct een online demonstratie aan en laat je overtuigen van de vele mogelijkheden!

Wil je snel aan de slag?

Kies dan voor een kant-en-klaar MKB pakket!

Klanten zijn er – gelukkig- in alle soorten en maten!

Er zijn klanten die al over een passend scherm beschikken en op zoek zijn naar (betere) software. Daarnaast zijn er ook klanten die eerst een complete inventarisatie willen hebben van de mogelijkheden, alvorens zij narrowcasting inzetten. En, er zijn ook klanten die eenvoudig en snel van start willen gaan. Met een kant-en-klare totaaloplossing, passend bij hun behoefte en voorzien van de slimste software.

Wil je ook meer weten over een compleet MKB-pakket inclusief scherm, eventuele ophangbeugel. mediaplayer en 12 maanden licentie voor de beste software? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Met het MKB-pakket van Screenlink, start je snel met professionele narrowcasting!