Corporate communicatie.

Verwelkom en informeer

Een interactieve kiosk biedt zowel werknemers als bezoekers een efficiënte oplossing. Het zorgt voor een professioneel ontvangst en fungeert als handig navigatiemiddel. Bezoekers voelen zich direct welkom en gewaardeerd, terwijl ze met gemak toegang hebben tot informatie en diensten.

Creëer je eigen professionele TV-Kanaal

Op het juiste moment, op een specifieke locatie een boodschap uitzenden: Dat is narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd.

Narrowcasting is ontworpen om het gedrag van mensen te beïnvloeden. Het heeft de kracht om kijkers te inspireren en te informeren.

Je boodschap valt op met LED!

Als je op zoek bent naar een gedenkwaardige eerste indruk, dan is LED de weg die je moet inslaan.

Laat je verbeelding de vrije loop en bouw een muur zo groot als je maar kunt bedenken. Verwelkom, informeer en vermaak je medewerkers en bezoekers en geef ze een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Meer informatie

Sensoren voor narrowcasting

Breng jouw experience room tot leven met interactieve sensoren en laat je publiek de controle nemen over de content, met intuïtieve gebaren en bewegingen. Ontdek de kracht van ons innovatieve systeem en creëer een unieke en boeiende ervaring die jouw doelgroep niet snel zal vergeten. 

Presenteren & vergaderen

Met onze interactieve presentatieschermen kun je moeiteloos presenteren en vergaderen. Geniet van de voordelen zoals naadloze samenwerking, hands-on interactie en verbeterde productiviteit. We werken samen met topmerken om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

I3-Technologies

 

 

Effectief vergaderen

Een systeem voor video-vergaderen dient altijd te worden afgestemd op de ruimte waarin het wordt geplaatst. De camera moet er voor zorgen dat alle deelnemers goed te zien zijn, de microfoon moet er voor zorgen dat iedereen goed te horen is en de luidsprekers moeten er voor zorgen dat iedereen alles goed kan verstaan.

Roombooking en visualisatie

Bereik maximale efficiëntie en soepel verlopende vergaderingen met ons geavanceerde Roombooking Display. Het toont duidelijk wie de kamer heeft gereserveerd en voor welke tijdsduur, waardoor je onnodige onderbrekingen van lopende vergaderingen voorkomt. Met een tijdloos en esthetisch ontwerp past ons Roombooking Display perfect in elk moderne kantooromgeving.

Mobiele communicatie app

We begrijpen het belang van corporate communicatie en hebben een oplossing ontwikkeld om het gebrek aan interne communicatie met non-desk werknemers te overbruggen.

Met onze communicatie app, Screenlink Connect, blijven je werknemers altijd up-to-date en communiceer je snel en doelgericht!

Laat je inspireren.

logo

Effectieve communicatie via Narrowcasting

Narrowcasting in de retail komt steeds vaker voor en ook Rietve...
logo

Medewerkers betrekken met digitale communicatie

Polygon is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in...
logo

Efficiënt presenteren en vergaderen met een interactief presentatiescherm

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten ondersteunt ondernemers en ...
logo

Cast

“Het is fijn als je zakendoet met mensen waar je een goed gev...
logo

Chain Logistics

“Deskundig en snel en prettig in de omgang”  Chain ...
logo

Van Antwerpen Elektrotechniek

Het smoelt gewoon goed “Ik ontdekte narrowcasting voor het...