Dealer worden? Narrowcasting voor ICT bedrijven

Als ICT bedrijf lever je vele diensten en producten aan je klanten. Naast de computers lever je het onderhoud en beheer, sluit je de nieuwe printers aan en beheer je misschien ook wel de telefooncentrale. Een logische vraag van je klanten is de vraag of je ook een of meerdere beeldschermen gekoppeld aan een narrowcasting
systeem kunt leveren. Zie jij dit als kan om je portfolio uit te breiden?  Word dan dealer van Screenlink en maak gebruik van onze kennis, producten, diensten en ondersteuning.

Dealer programma Screenlink

We hebben in overleg met onze dealers een goed programma samengesteld met duidelijke afspraken. Naast een initiële training kunnen we ook de 2e lijns support voor je leveren. Heb je zelf een ander inkoopkanaal voor beeldschermen, dan kun je bij Screenlink terecht voor de software en mediaspelers. We geven project bescherming en geven regelmatig leads door aan onze actieve dealers.

partnership met screenlink

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Dealer informatie aanvragen: