Dealer worden? Narrowcasting voor marketing- en communicatiebureaus

Als marketing- of communicatiebureau heb je nauw contact met je klanten en geef je ze deskundig advies over marketing- en communicatie vraagstukken. Vaak hebben bedrijven vragen over de manier waarop ze de  interne communicatie kunnen verbeteren.  Met behulp van narrowcasting kun je via schermen actuele en relevante informatie tonen op elke plaats in een bedrijf.  Een logische vraag van je klanten zou dan ook kunnen zijn of je meerdere schermen en/of narrowcasting software kunt leveren.  Zie jij dit als kans om jouw klanten maximaal te ondersteunen en om je portfolio uit te breiden?  Word dan dealer van Screenlink en maak gebruik van onze kennis, producten, diensten en ondersteuning.

Dealer programma Screenlink

We hebben in overleg met onze dealers een goed programma gemaakt met duidelijke afspraken. Naast een initiële training kunnen we ook de 2e lijns support voor je leveren. We werken nauw samen en ondersteunen je op de achtergrond om er voor te zorgen dat je klanten tevreden zijn.  We geven project bescherming en geven regelmatig leads door aan onze actieve dealers.

partnership met screenlink

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Dealer informatie aanvragen: