Desinfectiezuil

Niemand die een jaar geleden had kunnen vermoeden hoe belangrijk een desinfectiezuil nog zou worden. Sinds Covid-19 echter, is de desinfectiezuil onmisbaar geworden, zeker ook in winkels waar nu meer aandacht voor hygiëne is als ooit tevoren. Desinfectiezuilen heb je in verschillende uitvoeringen en kunnen altijd snel geleverd worden. En dat is wel prettig in zeker deze periode waarin we leven. Je hebt zuilen die werken met handgel en of handzeep, de meer geavanceerde zuilen hebben een dispenser met sensor en die volledig automatisch werken. Zo hoeft helemaal niets aangeraakt te worden en kan de hygiëne echt sterk verbeterd worden.

Onze oplossing voor jou

Desinfectiezuilen

Sinds de wereld kennis maakte met het coronavirus, is hygiëne belangrijker als ooit tevoren. In winkels worden maatregelen genomen en bij supermarkten dien je de handen te desinfecteren voor je naar binnen gaat. Speciaal daarvoor hebben die winkels desinfectiezuilen aangeschaft, zuilen die ook voor de eigen medewerkers geïnstalleerd worden. Desinfectiezuilen heb je in verschillende uitvoeringen. De standaard uitvoering is zeer stabiel en weegt slechts 16 kilogram. Er is voor de zuilen gebruik gemaakt van gepareld materiaal. Dat is niet zomaar overigens want dit trekt namelijk geen vuil aan. De desinfectiezuilen zijn strak van design en prachtig afgewerkt. Als er dan toch maatregelen genomen moeten worden, dan is een fraaie desinfectiezuil wel zo prettig. Het oog wil immers ook wat.

Desinfectiezuil contactloos

Wat betreft de uitvoering van de desinfectiezuil zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je hebt ze met kliksysteem A3 en waarop je de flesjes handgel of handzeep aan kunt klikken. Zo wordt de hygiëne gewaarborgd en kan met uitingen op het kliksysteem de communicatie met de klant of de medewerker verbeterd worden. Er zijn ook desinfectiezuilen met een sensor dispenser. In dat geval is er dus sprake van een desinfectiezuil contactloos, hetgeen dus nog hygiënischer is. Ook de uitvoeringen met automatische dispensers zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn behalve praktisch zuilen met uitstraling.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!