Digitaal menubord

Een digitaal menubord

Zoek je een menubord digitaal voor in jouw restaurant? Dan ben je bij Screenlink op de goede plek. Het lijkt je handig om digitaal te laten zien wat er op de menukaart staat? Dit biedt je zeer veel voordelen en is op de langere tijd ook gegarandeerd kostenbesparend. Je hoeft geen posters en ander materiaal met daarop de menu’s te laten drukken. Dit is een stuk voordeliger en scheelt je ook een hoop werk.

Onze oplossing voor jou

We laten digitale menuborden op locatie zien

Een digitaal menubord lijkt jou wel wat, maar je vraagt je af wat de mogelijke opties zijn? Bel of mail dan zeker met een van onze medewerkers. Je kunt via de website online een demonstratie volgen, maar we zijn zeker ook bereid om met een van onze digitale menuborden bij jou langs te komen. We laten dan zowel de professionele borden als onze software zien. Hiermee pas je op elk gewenst moment de borden aan. Is er een speciale aanbieding? Met een paar muisklikken heb je het geregeld. Dit werkt zeer eenvoudig, zodat je het ook gerust aan je personeel kunt overlaten.

Een menubord digitaal heeft de toekomst

Door middel van de digitale menuborden kun je de gasten ook welkom heten in jouw restaurant of horecagelegenheid. Uiteraard zijn er soms wachttijden als gasten bij jou een menu bestellen. Ook dan zijn de menuborden handig in te zetten. Laat het actuele nieuws of het weerbericht zien. Ook entertainment is een goede optie. Wil je direct antwoord op een prangende vraag? Gebruik dan onze live chat. Linde zal zo snel mogelijk reageren.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!