Digitaal prijsbord

Een digitaal prijsbord

Heb jij een eigen winkel of een bedrijf in de horeca en zoek je naar een prijsbord digitaal? Screenlink is dan jouw ideale partner. Wij zijn er voor je als je allerlei informatie op een effectieve manier wilt delen met je klanten en bezoekers. Misschien gaat het om een speciale aanbieding die je wilt doorgeven? Door middel van de narrowcasting oplossingen van Screenlink is dat allemaal mogelijk. Wij zijn er voor zowel de schermen als de software die je nodig hebt. Een duidelijke prijslijst is een belangrijk middel om je klanten tevreden te stellen. Dit geeft duidelijkheid en overzicht. De prijzen zijn gemakkelijk en snel aan te passen.

Onze oplossing voor jou

Neem contact op voor digitale prijsborden

Zoals jij door middel van een digitaal prijsbord je klanten tegemoet wilt komen, zo zijn wij er voor jou. Op het gebied van narrowcasting zijn wij de marktleider. Voor ieder probleem zoeken wij een oplossing. We denken graag met je mee. Je mag ons altijd even bellen of mailen. Ook als de digitale prijsborden geleverd zijn, mag je nog steeds een beroep op ons doen. Met al je vragen kun je terecht bij ons ervaren serviceteam. Deze support is voor jou als klant helemaal gratis. Profiteer van onze jarenlange ervaring op dit terrein.

Een prijsbord digitaal nodig voor in de retail?

Onze digitale prijsborden zijn ideaal als jij een bedrijfje hebt in de retail. We komen graag een keer bij je langs om advies te geven. Tegelijkertijd laten we je onze praktische oplossingen zien. Je zult dan meteen ervaren hoe hoog de kwaliteit van onze schermen is. Ook valt het al onze klanten mee hoe eenvoudig in gebruik onze software is. Het lukt ook jouw medewerkers om hiermee om te gaan. Wij zijn er voor zowel de apparatuur als de software. Heb je zelf al schermen, maar ben je niet tevreden over de software? In dat geval kunnen we jou ook alleen de benodigde software leveren. Wij zijn er voor oplossingen op maat. Vraag gerust ook een online demonstratie bij ons aan. Dit is geheel vrijblijvend.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!