Digital signage

Digital signage voor meer omzet

Voor een systeem digital signage ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Wil je digital signage inzetten in de retail? Vraag ons dan om deskundig advies. Als je het slim inzet in je winkel, bedrijf of horecagelegenheid leidt dit gegarandeerd tot meer omzet. Kies daarom zeker voor apparatuur en software van goede kwaliteit. Onze producten zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn marktleider bij MKB, retail en (semi)overheidsbedrijven.

Onze oplossing voor jou

Gebruiksvriendelijk digital signage systeem

Natuurlijk wil je dat het digital signage ook door je medewerkers te gebruiken is. Bij de producten van Screenlink is dat zeker het geval. Als wij de schermen leveren en monteren geven we ook altijd een uitgebreide uitleg. Je zult merken dat alle medewerkers hiermee om kunnen gaan. Het gebruikersgemak is groot. De schermen zijn zeer eenvoudig te bedienen. Je kunt ook jouw eigen logo of slogan toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor video-slides. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aanbiedingen, nieuwe items in de collectie en wat je ook maar bedenkt zijn eenvoudig te presenteren. Wil je meer informatie? Bel of mail ons. We komen ook graag bij jou op locatie om het een en ander te presenteren.

Informatie over systeem digital signage

Heb je nog niet helemaal helder wat digital signage eigenlijk precies inhoudt? Het is een ander woord voor narrowcasting. Het gaat om een digitale vorm van communicatie. Via beeldschermen breng je informatie over aan een bepaald publiek. Dit kan op iedere locatie en op elk moment van de dag. De informatie is totaal aan te passen aan jouw wensen en aan jouw publiek. Screenlink is er voor zowel de software als de apparatuur. We leveren alleen producten van goede kwaliteit. De dynamiek van digital signage biedt je ontzettend veel voordelen. De bediening is eenvoudig en ons serviceteam zorgt altijd voor een duidelijke uitleg.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!