Digitale etalage makelaar

Een digitale etalage voor een makelaar 

Als makelaar wil jij dat je klanten goede informatie krijgen over de huizen die jij voor ze klaar hebt staan. Dat ze kunnen kiezen welk huis hen het meeste aanspreekt en dat ze daar dan ook in een handomdraai meer informatie over krijgen. Je kunt dit min of meer bewerkstelligen met het ophangen van foto’s en posters in je etalage, maar eigenlijk kan dat nog veel makkelijker. Dit bewerkstellig je door een digitale etalage voor een makelaar van Screenlink in te zetten. Dit is een interactief scherm waar je klanten eenvoudig mee door de verschillende huizen kunnen swipen, met meer informatie over elk huis dat ze maar wensen.

Onze oplossing voor jou

Aan de slag met digitale etalages voor een makelaar 

Als jij als makelaar een digitale etalage in wil zetten, dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink. We hebben meerdere interactieve oplossingen voor je klaarstaan, we bekijken graag samen met jou welke jij de beste vindt. We vertellen je dan ook meteen meer over de software die we gebruiken in onze digitale etalage voor een makelaar. Deze hebben we zelf zodanig ontwikkeld dat hij heel makkelijk te gebruiken is. Je voegt snel en eenvoudig huizen en informatie toe, maar haalt ook net zo simpel huizen die verkocht zijn weg uit je digitale etalage.

Meer weten over digitale etalages die een makelaar in kan zetten? 

We raden je aan om gewoon eens bij ons te komen kijken als je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is met een digitale etalage van Screenlink. We hebben onze etalages dusdanig ontwikkeld dat ze bijzonder gebruiksvriendelijk zijn, zowel voor je klanten als voor jou zelf. Neem alvast eens een kijkje bij de informatie op deze website om een idee te krijgen van wat je van ons product en ons bedrijf allemaal kunt verwachten. Als je als makelaar een digitale etalage gebruikt, dan bied je jouw klanten een mooie service aan.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!