Digitale interne communicatie

Alles op het gebied van digitale interne communicatie

U wilt binnen uw bedrijf de manier van communiceren eens aanpassen? U bent niet tevreden over de communicatie bij uw bedrijf? Kom dan eens praten met Screenlink. We zorgen er voor dat u gebruik kunt gaan maken van digitale interne communicatie. Interne communicatie met een digitaal scherm is een perfecte manier van informatie delen met anderen. U heeft dankzij onze eenvoudige software zelf de controle over de informatie die gedeeld wordt en hoe deze er uit komt te zien. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie op onze website, zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is

Onze oplossing voor jou

Digitale interne communicatie via narrowcasting

Bij Screenlink maken we bij onze oplossingen gebruik van narrowcasting. U heeft vast wel eens van broadcasting gehoord. Dit is effectief een manier van communiceren waarbij informatie wordt gedeel met zo veel mogelijk mensen. Televisie is hier een goed voorbeeld van. Bij narrowcasting houdt u de informatie juist intern, voor een beperkt publiek. Perfect geschikt voor de mensen die bij uw bedrijf werken. Wij hangen hiervoor schermen op binnen uw bedrijf, waar uw medewerkers relevante informatie getoond krijgen. Zo zien ze ook meteen als u een nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf wilt delen. Wij helpen u graag met de digitalisering van uw interne communicatie.

De digitalisering van uw interne communicatie

Bij Screenlink weten we alles van interne communicatie. We vertellen u graag meer over de voordelen van digitale interne communicatie. We vinden het belangrijk dat u een goede, eenvoudige en effectieve manier heeft van het communiceren met uw mensen. Interne communicatie met een digitaal scherm is een vorm van communiceren die aanspreekt en waarmee u mensen goed en direct op de hoogte houdt. Aanpassingen die u maakt worden direct vertoond. Digitale interne communicatie via narrowcasting raden wij u dan ook aan als u de communicatie binnen uw bedrijf wilt verbeteren.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!