Speciaal voor de horeca

Digitale menuborden

Steeds meer horeca ondernemers vervangen hun traditionele menuborden door digitale menuborden omdat dat een flexibele, aantrekkelijke en moderne manier is om jouw klanten te laten weten wat er vandaag op jouw kaart staat. Met digitale menuborden bespaar je kostbare tijd en onnodige kosten. Binnen een paar seconden kun je gerechten toevoegen, prijzen aanpassen of een uitverkocht menu verwijderen. Of producten promoten die gaan zorgen voor extra omzet.

digitale menuborden
talloze mogelijkheden

Narrowcasting voor de horeca

In plaats van een saaie prijslijst of een met krijt beschreven menubord toon je op een nu via een digitaal beeldscherm het menu via een digitaal menubord. Met mooie foto’s en goed te lezen teksten trek je eenvoudig aandacht van de klant. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een pizzapunt het scherm in laten vliegen of de blikjes drank die je wilt promoten laten bewegen op het scherm. Dit zorgt niet alleen voor een betere beleving voor je klanten, maar het maakt jouw bedrijfsvoering ook flexibeler.

 

pizzahut
cappuvino

Stel je eigen programma samen

Wil je iets speciaals zoals deze vierkante schermen in een speciaal gemaakt messing frame, ook dan kan Screenlink je hiermee helpen. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer deze speciale oplossingen.

Een aantal klanten die gebruik maken van onze software

logo
logo
logo
logo
logo
logo
Narrowcasting voor gebruik in de horeca

Wat maakt Sreenlink uniek !

Onze digitale menuborden worden gebruikt om op een flexibele en moderne manier de meest actuele informatie over jouw menu, gerechten of prijzen te laten zien.  Ze zijn ontworpen om klanten te informeren, te verleiden – en de omzet te verhogen. Ook kun je eenvoudig gerechten toevoegen,  verwijderen of prijzen aanpassen. Je kunt uitverkochte gerechten verwijderen of speciale dagmenu’s promoten. Dat maakt jouw bedrijfsvoering flexibeler en efficienter.  

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang gebruik zullen maken van onze digitale menuborden. 

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snelmogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960