Digitale menukaart horeca

Een digitale menukaart horeca

Zoek je naar een menukaart digitaal horeca? Kijk dan eens voor de uitgebreide mogelijkheden van Screenlink op onze website. Als je een eigen horecagelegenheid hebt en je wilt op een effectieve manier presenteren, dan kunnen wij veel voor je betekenen. De menu’s op een goede manier presenteren kan door middel van onze digitale schermen. Als je de menu op posters laat afdrukken, heb je iedere keer weer te maken met kosten. Kies je voor digitale menukaarten, dan is dat verleden tijd. En bespaar je dus op deze kosten. Wij hebben diverse digitale informatieschermen in ons assortiment. Hiermee informeer je klanten en bezoekers op een eenvoudige en doeltreffende wijze. De bediening van de schermen verloopt via narrowcasting. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar werkt zeer eenvoudig. En voor vragen mag je altijd contact opnemen met de medewerkers van onze supportafdeling.

Onze oplossing voor jou

Onze digitale menukaarten in horeca inzetten

Zoek je een digitale menukaart voor de horeca, dan hebben wij diverse mogelijkheden voor je. Ga je ook in jouw horecagelegenheid narrowcasting inzetten, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Digitaal informatie delen via de schermen is de moderne manier van informeren en presenteren. Wij begeleiden je van a tot z. We zijn er voor deskundig advies. Ons serviceteam monteert de schermen. Daarna volgt een uitgebreide uitleg van de werking van de schermen en de software. Ook als er op een later moment onduidelijkheden of problemen zijn, kun je op onze support terugvallen. Het invoeren van de menu’s en andere teksten is heel eenvoudig. Het een en ander is ook prima aan te passen aan jouw eigen huisstijl. Afbeeldingen en video’s zijn gemakkelijk toe te voegen. Een druk op de knop en de schermen tonen precies wat jij wilt. Zo zijn al je klanten direct op de hoogte van de actuele menu’s. Ook tijdelijke wijzigingen zijn snel en eenvoudig door te voeren.

Je wilt meer informatie over menukaart digitaal horeca?

Het inzetten van digitale menukaarten horeca roept nog wat vragen bij je op? Vraag je jezelf af hoe het dan zit met speciale aanbiedingen? Het handige van narrowcasting is dat informatie snel en eenvoudig aan te passen is. Als de prijzen van bepaalde gerechten veranderen, hoef je enkel in de software deze prijzen aan te passen. Jouw klanten zijn dan meteen op de hoogte van de huidige prijzen. Nieuwe posters en menukaarten zijn niet nodig. Je hebt dus niet meer te maken met kosten die je betaalt aan de drukker. Het gaat allemaal digitaal en brengt dus geen extra kosten met zich mee. Wil je meer weten over deze digitale menukaarten voor in de horeca en kies je ook voor tijdbesparing? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Graag komen we bij je langs om onze schermen en software te presenteren.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!