Digitaal menukaart

Een digitale menukaart

Een menukaart digitaal is ideaal voor jouw horecagelegenheid. Ook in restaurants is de software van Screenlink zeer goed in te zetten. Narrowcasting heeft de toekomst en werkt kostenbesparend. Als je op een effectieve manier je menu’s wilt presenteren, kijk dan zeker eens op onze website. Komen er vragen naar boven borrelen, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag alle informatie die je maar wilt. Wij hebben verschillende digitale menukaarten in ons assortiment. Deze zijn ideaal voor het delen van informatie met je klanten en bezoekers.

Onze oplossing voor jou

Onze digitale menukaarten inzetten in de horeca

Wil je een digitale menukaart gaan gebruiken in jouw horecagelegenheid? Narrowcasting lijkt ook jou de ideale manier om informatie te delen met je bezoekers? Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat. Het is ongekend wat er op deze manier mogelijk is. Screenlink is hierbij je ideale partner. Wij geven je alle informatie die je zoekt. Een vrijblijvende presentatie van de menukaarten op jouw locatie behoort zeker tot de mogelijkheden. Schaf je een menukaart aan, dan zorgt ons serviceteam voor de montage en installatie. Gevolgd door een uitgebreide uitleg.

Gratis support als je menukaart digitaal aanschaft via Screenlink

Ook als je bent gestart met de digitale menukaarten, is Screenlink nog jouw ideale partner. Wellicht loop je toch tegen wat probleempjes aan of je wilt meer weten over de diverse opties. Neem zeker contact met ons op en de mensen van onze support staan graag voor je klaar. Zowel onze apparatuur als onze software is van hoogwaardige kwaliteit. Op het gebied van narrowcasting zijn wij de absolute marktleider.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!