Digitale menuscherm

Het digitale menuscherm heeft de toekomst

Als je op zoek bent naar een menuscherm digitaal, ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Je wilt in jouw restaurant laten zien wat er te kiezen is op het gebied van menu’s? Wil je speciale aanbiedingen presenteren? Het liefst ga je niet continue langs de drukker om nieuwe posters te laten drukken? Kies dan voor een van onze digitale menuschermen. Door middel van de schermen kun je de gasten en bezoekers daarna ook een stukje beleving meegeven. Je wilt dat je gasten zich welkom voelen? Narrowcasting is dan de ideale oplossing. Screenlink is er voor zowel de apparatuur als de software.

Onze oplossing voor jou

Handige en effectieve digitale menuschermen

Het digitale menuscherm is eenvoudig in gebruik. Om welke branche gaat het precies? Richt jij je op fastfood of op hoogwaardige culinaire gerechten? In beide situaties zijn digitale menuschermen ideaal. Dankzij onze apparatuur en software van hoogwaardige kwaliteit zijn deze schermen zeer goed in te zetten in de horeca. Op elk moment van de dag is er een actuele weergave van de menu’s mogelijk. Aanpassingen en wijzigingen zijn namelijk snel en eenvoudig door te voeren. Maak je gasten attent op aanbiedingen en entertain ze als ze even moeten wachten.

Ons menuscherm digitaal is makkelijk in gebruik

De digitale menuschermen zijn makkelijk in gebruik. Je hoeft niet bang te zijn dat je zelf continue verantwoordelijk bent voor de digitale menuschermen. Ook jouw medewerkers kunnen het scherm bedienen. Binnen een paar seconden kunnen ook zij prijzen verhogen of verlagen. Ze passen gerechten aan of een heel menu wordt gewist. Dit gaat zo snel en eenvoudig, dat het opnemen van een bestelling zelfs meer tijd vraagt. Als wij de digitale menuschermen leveren, zorgt ons serviceteam voor de montage en een uitgebreide uitleg. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Ons systeem is niet alleen heel betaalbaar, het bespaart ook nog eens op je kosten. Zo hoef je niet meer bij een nieuwe aanbieding of menu posters te laten drukken waar deze nieuwe informatie normaalgesproken op moet worden aangegeven. Pluk de voordelen van digitalisatie, zonder de kennis van een specialist in huis te hoeven hebben!

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!