Digitale prijslijst

Een digitale prijslijst

Ben je op zoek naar digitale prijslijsten, kijk dan op de website van Screenlink. Heb je een bedrijf in de retail of heb je een eigen snackbar? Digitale prijslijsten die je duidelijk kunt tonen aan je klanten zijn dan ideaal. Natuurlijk zijn de prijzen snel en eenvoudig aan te passen. Naast de prijslijsten kun je onze schermen ook heel goed gebruiken voor de menu’s. Deze schermen werken tijdbesparend en daardoor uiteindelijk ook kostenbesparend. Wil je informatie over onze schermen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze oplossing voor jou

Online inloggen voor prijslijst digitaal

Voor het aanpassen en maken van de digitale prijslijst kun je eenvoudig inloggen. Op die manier zijn de prijzen altijd snel en gemakkelijk aan te passen. De klanten zien bij binnenkomst direct de juiste prijzen. Wil je het informatiebord volledig in jouw eigen huisstijl? Vaak is dat wel net zo mooi voor de uitstraling. Wil je graag je bestaande software blijven gebruiken of zoek je helemaal naar iets nieuws? Wij kunnen je op een deskundige manier adviseren. Twijfel je nog over de plek waar je de schermen met de digitale prijslijsten nu het beste kunt hangen? Wij denken graag met je mee. Ook wat het formaat betreft is er veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en we geven je persoonlijk advies.

Narrowcasting voor digitale prijslijsten

Voor een prijslijst digitaal is narrowcasting ideaal. Misschien zegt digital signage jou nog iets meer? Eigenlijk betekent dit hetzelfde. Het gaat puur om het overbrengen van informatie aan jouw doelgroep met behulp van digitale schermen. Screenlink is daarbij jouw ideale partner. We zijn marktleider op dit gebied en hebben inmiddels veel ervaring. Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Een professionele uitstraling vind je niet onbelangrijk? Gemakkelijk in gebruik is echt een voorwaarde? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan graag voor je klaar.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!