Digitale raampresentatie funda

Digitale raampresentatie Funda

Ben je op zoek naar een partner voor digitale raampresentatie funda, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Wij helpen jou met het presenteren van het actuele woningaanbod en zorgen ervoor dat de schermen op jouw kantoor woningen presenteren zodra ze op funda komen. Wil jij als makelaar innoveren, investeer dan in narrowcasting schermen en communiceer 24/7 met klanten en voorbijgangers over uw aanbod en organisatie. Screenlink helpt jou met het uitzoeken van de beste schermen en ondersteunt op de achtergrond met onze softwarepakketten.

Onze oplossing voor jou

Verschillende mogelijkheden voor raampresentatie digitaal Funda

Digitale raampresentatie funda wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. In een tijd waarin de meeste mensen op hun telefoon zitten is het lastig aandacht te vestigen op jouw kantoorpand. Wil jij jezelf presenteren als dynamische organisatie met een uitgebreid aanbod, dan is raampresentatie digitaal funda de oplossing. Deel op de schermen filmpjes van het actuele aanbod en maak de woningen tastbaar voor iedereen die langsloopt. Narrowcasting is een laagdrempelige manier om veel mensen te bereiken en leent zich uitstekend voor een makelaarskantoor. Daarnaast kun je de schermen ook gebruiken voor het communiceren van openingstijden en contactgegevens en zijn er mogelijkheden voor het delen van nieuwtjes over de huidige markt.

De totaaloplossing van Screenlink

Wil je snel aan de slag met digitale raampresentatie funda, dan heeft Screenlink precies wat je zoekt: het kant-en-klaar MKB pakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met narrowcasting en zorgt ervoor dat je gelijk kunt beginnen met uitzenden. Het MKB pakket wordt geleverd met een scherm, ophangsysteem, mediaspeler en softwarelicentie en is hierdoor de perfecte keuze voor kleinere organisaties. Heb je vragen over het gebruik van de schermen voor raampresentatie digitaal funda, dan zit ons personeel dagelijks voor je klaar en ook voor technische ondersteuning kun je bij ons terecht. Presenteer jouw organisatie en aanbod op de best mogelijke manier en gebruik van de verschillende technieken en ontwikkelingen in de markt in jouw voordeel.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!