Digitale raampresentatie realworks

Digitale raampresentatie realworks

Ben je als makelaar op zoek naar een goede digitale raampresentatie realworks, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Veel makelaars gebruiken Realworks als CRM systeem voor het bijhouden van alle communicatie en het actuele woningaanbod. Wil jij alles halen uit dit systeem, combineer dit dan met raampresentaties digitaal realworks. Maak gebruik van narrowcasting en communiceer over het actuele woningaanbod met klanten en voorbijgangers via schermen bij het raam. Wil je meer weten over deze oplossing, neem dan een kijkje op de Screenlink website of neem contact op met een van onze medewerkers.

Onze oplossing voor jou

De voordelen van raampresentaties digitaal realworks 

Digitale raampresentatie realworks is in deze tijd onmisbaar voor makelaars. Woningen worden snel verkocht en het is belangrijk dat het aanbod in het makelaarskantoor altijd up-to-date is. Dankzij de koppeling aan het CRM systeem hoef je hier zelf weinig voor te doen en communiceer je eenvoudig met klanten en toevallige voorbijgangers. Met de narrowcasting schermen van Screenlink kun je alle kanten op en creëer je een dynamisch beeld van het huidige woningaanbod. Gebruik de raampresentaties digitaal realworks voor het aantrekken van nieuwe klanten en communiceer openingstijden en contactgevens voor specifieke woningen. Screenlink heeft verschillende softwarepakketten en biedt talloze services van de installatie van de schermen tot de technische ondersteuning.

De oplossing voor iedere makelaar

Wil je snel aan de slag met digitale raampresentatie realworks, overleg dan samen met jouw contactpersoon bij Screenlink over de mogelijkheden. Bekijk welk softwarepakket het beste aansluit bij de grootte van het aanbod en presenteer woningen met filmpjes en kleurrijke afbeeldingen. Raampresentaties digitaal realworks zorgen ervoor dat jouw kantoor opvalt en helpt met het vinden van nieuwe klanten. Daarnaast zorgt onze slimme software dat het aanbod altijd up-to-date is en kunnen nieuwe woningen automatisch worden toegevoegd. Onze programmeurs zijn constant bezig met het implementeren van nieuwe toepassingen en zorgen dat jij optimaal gebruik maakt van narrowcasting. Communiceer met klanten en presenteer het makelaarskantoor als een innovatieve en dynamische organisatie samen met Screenlink.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!