Effectieve interne communicatie

Effectieve interne communicatie met Screenlink

Ben jij op zoek naar een manier van effectieve interne communicatie voor je bedrijf? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met Screenlink. We zorgen er namelijk voor dat jouw interne communicatie effectief verloopt. Dit doen wij door middel van narrowcasting, een manier van communiceren waarbij jij via schermen in je bedrijf informatie deelt met je mensen. Dit is een eenvoudige methode, die perfect werkt dankzij de speciale software die wij hiervoor hebben ontwikkeld. Als je hier meer over wil weten nodigen we je van harte uit om eens contact met ons op te nemen, of om een kijkje te komen nemen bij de informatie op deze website.

Onze oplossing voor jou

Effectieve interne communicatie via een beeldscherm

Informatie die visueel binnenkomt blijft over het algemeen beter hangen dan standaard communicatie. Mensen willen graag op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt binnen je bedrijf. Jij wil graag dat je mensen op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, maar ook van nieuwe regels die wellicht binnen je bedrijf gelden. Als jij voor het delen van deze informatie narrowcasting gebruikt, dan heb je hiermee een snelle, effectieve vorm van interne communicatie in handen. Wij hangen hiervoor schermen op bij je bedrijf, waarna we je tot in detail uitleggen hoe je hier informatie op aangeeft.

Meer weten over interne communicatie die effectief is?

We weten alles over effectieve interne communicatie via een beeldscherm. We raden je dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We hebben de software en apparatuur in huis om voor jou een stabiele, zorgeloze manier van digitaal communiceren via beeldschermen te kunnen bieden. We helpen je ook bij het maken van content die duidelijk en aantrekkelijk is. Zo helpen wij jou bij het verbeteren van je interne communicatie met de mensen die bij je bedrijf werken.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!