Veel gestelde algemene vragen:

1Levert Screenlink totaal oplossingen ?
Jazeker. We inventariseren al uw wensen en bieden een totaal oplossing inclusief de hardware, software, installatie op locatie, training en helpdesk.
2Ik heb al een beeldscherm, kan ik dan toch bij jullie terecht ?
Jazeker! Omdat wij werken met een externe mediaspeler kan elk beeldscherm met een HDMI aasluiting worden gebruikt.
3Kan de licentie ook per maand betaalt worden ?
De licenties die we verkopen worden vooraf per jaar afgerekend. Vanwege de scherpe prijzen die we hanteren, besparen we hiermee extra facturatie kosten bij ons maar ook bij de klant. Grotere ( > 25 licenties) klanten kunnen wel per maand betalen.
4Kunnen we de hardware ook op basis van huurkoop per maand betalen ?
We begrijpen dat ondanks de geringe investering dit toch wel eens slecht uitkomt. Hiervoor bieden we een 12 maanden huur/koop aan. Vooraf checken we de financiële status van het bedrijf en de directie van Screenlink heeft de eindbeslissing in de goedkeuring.
5Welke merken beeldschermen verkopen jullie ?
We kunnen alle professionele merken leveren zoals LG, Samsung, Philips, BenQ en Iiyama. Bij voorkeur leveren we LG, deze schermen zijn uitstekend voor het MKB, 3 jaar garantie op locatie en de mogelijkheid om de schermen automatisch aan/uit te zetten.
6Werkt jullie systeem ook op een tablet ?
Een Android Tablet is een uitstekend systeem om narrowcasting mee te presenteren. Onze App wordt hierop geïnstalleerd en we ondersteunen het touchscreen zodat interactief met een bezoeker kan worden gecommuniceerd

Veel gestelde technische vragen:

1Ik heb een Windows computer bij het scherm staan. Werkt dit ook ?
Jazeker, bij voorkeur leveren we Android, echter de software ook op een Windows computer worden geïnstalleerd.
2Wat is een mediaspeler ?
Een mediaspeler is de brug tussen het internet en de aansturing van het scherm. Via de Wifi of het bedraad netwerk wordt er een verbinding gemaakt met het internet. De App op deze speler verzamelt de informatie die getoond moet worden. De HDMI aansluiting wordt gekoppeld aan het beeldscherm. Een ander woord voor mediaspeler is ook wel player.
3Wifi of een vaste bekabeling ?
De mediaspeler kan zowel via een netwerkkabel als via de Wifi worden aangesloten. Onze voorkeur gaat uit naar een netwerkkabel, dit is probleemloos vanwege de stabiele verbinding. Is er geen kabel aanwezig of is het moeilijk of kostbaar om dit aan te leggen, dan gebruiken we de WiFi. Dit dient wel een WiFi netwerk te zijn, welke niet automatisch aflog na korte tijd (bv horeca).
4Wat voor soorten schermen leveren jullie ?
Naast de standaard bekende schermen die we leveren in groottes van 24 inch tot en met 95 inch bieden we ook maatwerk. Dit kan een zuil zijn voor in een winkelcentrum, een videowall een combinatie van meerdere schermen aan elkaar gekoppeld of een scherm met een ander formaat zoals vierkant of juist heel langwerpig. We kijken altijd naar de omgeving en je budget !
5Kan ik ook nieuws en het weer op het scherm krijgen ?
In het CMS dat je zelf kunt beheren kun je heel eenvoudig het nieuws van een RSS nieuws feed of het weer in je woonplaats toevoegen. Zelfs sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram zijn live op het scherm te krijgen. Daarnaast bieden we als service het beeldnieuws van "nu.nl" in 60 seconden aan, specifiek gemaakt voor narrow-casting.
6Kan mijn reclamebureau ook de content beheren ?
Jazeker, vanuit elke computer met een internetaansluiting en een browser kun je toegang krijgen tot het CMS. De content kan verzorg worden door de gebruiker zelf, een reclamebureau of door Screenlink.