Horeca scherm

Een horeca scherm

Zoek je al een tijdje naar een horeca scherm digitaal? Dan ben je bij Screenlink precies op de goede plek. Wij hebben veel ervaring en expertise op dit gebied en leveren alleen schermen van de allerhoogste kwaliteit. Jij hebt zelf een horecagelegenheid en wilt op een handige manier je menu’s presenteren? Liet je tot nu toe alles op posters afdrukken? Dit kost je steeds weer veel geld en daar wil je het liefst zo snel mogelijk van af? Een digitaal scherm is dan de oplossing. Wij hebben verschillende schermen in ons assortiment. Stuk voor stuk zijn ze heel geschikt voor het delen van informatie met je bezoekers en klanten. De schermen worden bediend door middel van narrowcasting.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal horeca scherm

Je gaat een horeca scherm gecombineerd met narrowcasting inzetten in jouw horecagelegenheid? Dat gaat je ongelimiteerde mogelijkheden opleveren. Je zult zien dat er een wereld voor je opengaat en je spijt krijgt dat je hiermee niet eerder bent begonnen. Het bespaart je geld en tijd. Bovendien is de informatie voor de bezoekers een heel stuk duidelijker. En wat denk je van de uitstraling? Het beeld op deze schermen is schitterend. Jij voert zelf de tekst in of je kiest een afbeelding of een video. Een druk op de knop is genoeg om deze informatie op het scherm te krijgen.

Een goed horeca scherm digitaal vind je bij Screenlink

We hebben inmiddels al veel ervaring als het gaat om een digitaal horeca scherm. Veel klanten gingen je reeds voor. Handig aan narrowcasting in de horeca is ook dat je de informatie op de schermen snel en gemakkelijk aan kunt passen. Zijn de prijzen van de nagerechten veranderd? Je hoeft enkel even deze prijzen te veranderen in de software en de juiste informatie verschijnt op het scherm. Wil je alle ins en outs weten? Neem vandaag nog contact met ons op. We komen graag bij je langs om onze schermen en software te laten zien.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!