Hygiëne zuil

Niemand die tot voor kort gedacht had dat de hygiëne zuil zo belangrijk zou worden in onze samenleving. De uitbraak van Covid-19 zorgde er echter voor dat hygiëne belangrijker is geworden in onze maatschappij. Bij de grotere bedrijven en supermarkten wordt gretig gebruikt gemaakt van een hygiëne zuil, waar mensen voor ze bijvoorbeeld de winkel binnengaan eerst hun handen kunnen desinfecteren. Met een hygiëne zuil wordt de kans op het overbrengen of besmet raken met het Covid-19 virus kleiner.

Onze oplossing voor jou

Hygiëne zuilen

En dus vinden de hygiëne zuilen op dit moment gretig aftrek. En dat zal de komende tijd zeker ook zo blijven, want nog steeds is er direct gevaar op een tweede uitbraak van het Covid-19 virus. De hygiëne zuilen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je ze met handgel en handzeep die op het zuil vastgeklikt kunnen worden en voorzien van een A3 kliksysteem om zo te kunnen communiceren met bezoekers van de winkel of de medewerkers van je bedrijf. In dat geval dien je zelf met het flesje gel of zeep je handen te desinfecteren.

Hygiëne zuil contactloos

De hygiëne zuil contactloos maakt dat er helemaal geen direct contact meer is tussen handen en de hygiëne zuil. De dispenser werkt met een sensor en dus volledig automatisch. In dergelijke gevallen werk je dus echt zeer hygiënisch. Dergelijk uitvoeringen van hygiëne zuilen zijn dan ook wat duurder in aanschaf. De zuilen zijn van voornamelijk roestvrij staal. Bovendien zijn de zuilen vaak gepareld. Dat is niet alleen vanwege de uitstraling, maar ook omdat dit vuilwerend werkt. En zo is over elk onderdeel van de zuil nagedacht en is de hygiëne met een dergelijke zuil beter in orde als ooit tevoren. En dat is precies de bedoeling van de hygiëne zuilen die uitstraling weten te koppelen aan gebruiksgemak en daardoor daadwerkelijk voor een gezondere leefomgeving zorgen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!