Digitaal informatiebord

Ben je op zoek naar een professioneel informatiebord voor jouw bedrijf?

En je wilt dat het ook eenvoudig te bedienen is en op heldere wijze aangeeft wat jij wilt communiceren? Dan raden wij je aan om je te laten adviseren door Screenlink. Wij hebben meerdere oplossingen voor je, waarmee je er zeker van kunt zijn dat jij jouw klanten op een perfecte manier kunt informeren. Denk hierbij aan aanbiedingen, informatie over nieuwe producten en nog veel meer. Bij ons krijgt je de beschikking over apparatuur van goede kwaliteit, die breed gewaardeerd wordt om de eenvoudige bediening.

Onze oplossing voor jou

Bij ons kun je terecht voor een compleet systeem, inclusief software, maar als je al over een scherm beschikt, kunnen wij je ook alleen de best passende software leveren. Wij maken gebruik van schermen van hoge kwaliteit, die gegarandeerd zijn voor een dagelijkse, langdurige werking. Wij bieden zelfs schermen die bij direct zonlicht ook goed leesbaar zijn.

Wij stellen de software voor je in en geven je uitleg hierover. Daarnaast leveren en installeren wij alle schermen zelf en streven ernaar dat jij 100% tevreden bent. Pas als alles op rolletjes draait gaan wij er weer vandoor. En mocht er een vraag of probleem zijn, je kunt altijd rekenen op onze toegewijde service. Zodat jij optimaal kan profiteren van jouw digitale schermen. Bij Screenlink ben je dus aan het juiste adres voor een complete en gebruiksklare oplossing!

Een digitaal informatiebord op maat

Als je een informatiebord wilt gebruiken in jouw bedrijf, dan is het belangrijk dat je hiermee precies kunt laten zien wat je wenst. Maar, je bent natuurlijk ook op zoek naar een oplossing waarmee je snel en eenvoudig aanpassingen kunt maken. Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op, zodat wij je zo breed mogelijk kunnen informeren en je een passende oplossing kunnen presenteren.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!