Informatieschermen in de winkel

Winkelend publiek kan uitstekend met behulp van narrowcasting worden geïnformeerd. Met digitale beeldschermen voor het raam of in de etalage, kun je passerende bezoekers attenderen op acties of nieuwe producten en hiermee deze potentiële klant de winkel in krijgen. Eenmaal in de winkel kun je deze informatieschermen inzetten om een bepaalde sfeer te creëren of om nieuwe productie of acties te laten zien.

Nu narrowcasting voor retailers goed betaalbaar is geworden zien we een grote groei van informatieschermen in winkels. Of je nu een bakkerij hebt, fietsen of chocolade verkoopt, met onze narrowcasting software informeer je jouw bezoekers héél eenvoudig. Met een paar drukken op de knop verander je de tekst of breng je nieuwe afbeeldingen of acties aan.  Met onze mooie digitale schermen (staand of liggend) is alles ook nog eens heel duidelijk te zien.

En als je producten zoals kozijnen, badkamers, caravans of andere oplossingen verkoopt, dan kun je met een tablet de klant zelfs alle uitgebreide informatie per product laten zien.

Onze oplossing voor jou

narrowcasting bij multikozijn

De voordelen van informatieschermen in de winkel

Informatie voorziening in de winkel wordt steeds belangrijker. Narrowcasting is het ideale middel om actuele content in je winkel te laten zien. Dit kunnen acties en product aanbiedingen zijn, die via de software zeer eenvoudig zelf kunt maken. Het kunnen ook video’s zijn die je zelf hebt laten maken of door een leveranciers zijn aangeleverd. Met deze informatieschermen in de winkel inspireer je je bezoekers.

We hebben een uitgebreid assortiment aan schermen die passen bij de inrichting van jouw winkel.  In onze werkplaats maken we desgewenst ook frames en speciale oplossingen op maat.

Een aantal van onze klanten:

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Offerte aanvragen:

      Vraag direct een vrijblijvende offerte aan met dit formulier.