Digitaal informatiescherm

Jouw bezoekers informeren met een digitaal informatiescherm

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je klanten op de hoogte te houden van de nieuwste aanbiedingen, belangrijke informatie of de mooiste producten? Een mooi informatiescherm is dan een perfecte oplossing. Met een digitaal informatiescherm heb je de mogelijkheid om op een moderne manier met je klanten te communiceren. Screenlink is hierbij de partner voor jou. Wij leveren niet alleen maar de mooiste schermen die je bij het presenteren van informatie kunt gebruiken, maar ook de software waarmee je deze informatie aanpast. Zodoende hebben wij ook de oplossing in huis voor jouw bedrijf!

Onze oplossing voor jou

Een informatiescherm dat digitaal werkt

De tijd dat je wellicht nog een statisch informatiescherm in je bedrijf had hangen is waarschijnlijk al lang geleden. Met een digitaal informatiescherm van Screenlink gaat er namelijk een wereld voor je open! Of je nu bijvoorbeeld een winkel, een (zorg)praktijk of een horecagelegenheid hebt, met onze narrowcasting software informeer je jouw bezoekers héél eenvoudig. Met een paar drukken op de knop verander je de tekst of breng je nieuwe afbeeldingen en/of video’s aan. Dit is op zijn beurt allemaal heel eenvoudig achter elkaar te monteren, zodat jouw bezoekers snel de nieuwste informatie in de vorm van een uitzending kunnen bekijken. Met onze mooie digitale schermen (staand of liggend) is alles ook nog eens heel duidelijk te zien.

Wil jij ook de beste manier van informatie presenteren?

Wil je meer weten over ons informatiescherm dat digitaal wordt gebruikt? Dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen, zodat je zelf kunt zien hoe eenvoudig onze software werkt. Wij bieden een simpele bediening, geringe investering en een perfecte support. Wij komen zelf het scherm voor je monteren en zorgen er dan meteen voor dat de software perfect werkt. Je kunt er ook voor kiezen om onze software op bestaande schermen te gebruiken. Meer weten? Bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak, of gebruik hier het contactformulier op onze site voor.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!