Informatiezuil

De perfecte digitale informatiezuil voor in jouw winkel

Ben je op zoek naar een manier om informatie makkelijk te kunnen presenteren en beheren? Heb je een winkel, horecagelegenheid of praktijk waar bezoekers graag op de hoogte zijn van wat jij te bieden hebt? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met Screenlink. Wij hebben namelijk een perfecte oplossing voor je! We leveren je een informatiezuil waar je eenvoudig wisselende informatie op kunt laten zien. Deze digitale informatiezuil is heel eenvoudig te bedienen met behulp van onze software, waarmee je snel aanpassingen maakt in de tekst of beelden die erop vertoond worden.

Onze oplossing voor jou

Een informatiezuil digitaal bedienen

Met een informatiezuil van Screenlink heb je ongelimiteerde mogelijkheden. Heb je een bepaalde tekst die je aan je klanten, gasten of patiënten wilt laten zien? Wil je hier een foto of video bij zetten waarvan je denkt dat deze de boodschap ondersteunt? Dan zul je zien dat het met onze speciale narrowcasting software heel eenvoudig is om deze informatie aan te passen. En heb je iets nieuws dat je aan de informatie op de zuil wilt aanpassen? Dan verander je dit zelf razendsnel! Dit allemaal op haarscherpe schermen die alles in de mooiste kleuren laten zien. Screenlink levert je zowel de schermen als de software. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de software af te nemen, als je al over een scherm beschikt.

Meer weten over onze digitale informatiezuil?

Als je meer wilt weten over onze informatiezuil die digitaal te bedienen is, neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen dan bij je langs om je de mogelijkheden te laten zien, maar vooral ook om je kennis te laten maken met onze eenvoudige software. Als je kiest voor één van onze informatiezuilen, dan kies je voor schermen en software van een toonaangevend bedrijf. Wij bieden je daarbij service die doorgaat als de schermen al bij je hangen. En je kunt altijd een beroep op ons doen met al jouw vragen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!