Infoscherm

Narrowcasting en infoscherm

Narrowcasting en digital signage zijn eigenlijk verschillende woorden voor dezelfde zaak. Het gaat in beide gevallen om een digitale vorm van communicatie. Heb je een eigen bedrijf, winkel of praktijk, dan wil je vaak informatie overbrengen aan klanten, gasten en bezoekers. Vroeger deed je dat voornamelijk door middel van bijvoorbeeld posters of een prikbord. De moderne en snelle manier van communiceren is door middel van een digital signage systeem. De informatie die je wilt delen is helemaal aan te passen aan jouw publiek. Ook is het geheel aan te passen aan jouw eigen huisstijl. Screenlink is er voor de software en voor de apparatuur. Ook voor deskundig advies zijn wij je ideale partner. Een infoscherm bestel je bij Screenlink.

Onze oplossing voor jou

Voordelen van digitaal infoscherm

Twijfel je nog of een digitaal infoscherm in jouw praktijk, bedrijf of horecagelegenheid meerwaarde heeft? Aarzel je of het een goede aanschaf is voor op jouw school of bedrijf? De voordelen zijn vele. Het verschil met traditionele communicatie uitingen is groot. Er kan veel sneller en eenvoudiger nieuwe informatie toegevoegd geworden. Ook wijzigingen zijn razendsnel en met een klik door te voeren en tegelijkertijd op te slaan. De informatie kan meteen met bezoekers of luisteraars worden gedeeld. Allerlei actuele informatie van internet, zoals bijvoorbeeld het weerbericht of nieuwsberichten, zijn meteen te presenteren. Dit kan volledig geautomatiseerd worden. Presentaties zijn te verrijken door middel van animaties, afbeeldingen en video’s. Er kunnen zelfs meerdere presentaties tegelijk worden ingepland. Automatisch spelen deze af op het gewenste tijdstip. Wil je meer weten? Neem contact op met Screenlink.

Neem contact op met Screenlink voor infoscherm digitaal

Screenlink is de marktleider op het gebied van narrowcasting en infoscherm digitaal. Klanten die wij nu reeds in ons bestand hebben zijn onder meer Daelzicht, Molex, Man, Probo, Riedel en de Pizzahut. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Je ziet hier ook video’s waardoor je een goed beeld krijgt van narrowcasting. We kunnen ook geheel vrijblijvend bij jou op locatie langskomen voor een demonstratie. Wil je snel een antwoord op je vraag, maak dan gebruik van onze chat.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!