Innovaties voor makelaars

Innovaties voor makelaars 

Ben je op zoek naar nieuwe innovaties voor makelaars, verdiep je dan eens in narrowcasting. Deze moderne manier van communiceren biedt talloze mogelijkheden voor makelaars en is de perfecte keuze voor de meeste kantoren. Met narrowcasting communiceer je via beeldschermen met klanten en toon je eenvoudig het actuele woningaanbod. Wil je meer weten over deze makelaar innovatie, vraag dan om informatie bij onze ervaren medewerkers of bezoek de Screenlink website voor een kijkje in de verschillende mogelijkheden bij onze organisatie.

Onze oplossing voor jou

Makelaar innovatie met narrowcasting

Narrowcasting wordt steeds meer gebruikt als makelaar innovatie. Het tonen van woningen in de etalage wordt dankzij dit communicatiemiddel namelijk dynamischer en aantrekkelijker. Verleid klanten die langslopen met bewegende beelden en maak jouw aanbod een stuk tastbaarder. Narrowcasting is niet voor niets een van de populairste innovaties voor makelaars, deze manier van communiceren wordt goed ontvangen en is erg laagdrempelig. Het aanbod kan gemakkelijk up-to-date gehouden worden en voorbijgangers worden onbewust naar de schermen toegetrokken. Daarnaast bieden de narrowcasting schermen ook de mogelijkheid tot het delen van openingstijden en contactinformatie en vestig je 24/7 de aandacht op jouw organisatie.

Innovaties in de makelaarsbrache: een totaaloplossing

Innovaties in de makelaarsbrache vragen om snelle beslissingen. Wil jij de concurrentie voor zijn en mooie dynamische schermen ophangen voor de rest dat doet, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Onze medewerkers denken met je mee over de plaatsing van de narrowcasting schermen en zorgen ervoor dat jouw installatie zo snel mogelijk klaar is voor gebruik. Naast schermen kun je bij Screenlink ook terecht voor de benodigde software, die wij constant aanpassen voor de laatste innovaties voor makelaars. Zo implementeren wij nieuwe functies voor de bijgeleverde mediaplayer en zorgen wij ervoor dat het woningaanbod er altijd fantstisch uitziet. Ga mee met de innovaties in de makelaarsbrache en presenteer jouw organisatie op een nieuwe dynamische manier met narrowcasting en Screenlink.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!