Interactieve etalage

Een interactieve etalage voor je winkel of bedrijf 

Heb jij een winkel of bedrijf en ben je op zoek naar een goede manier om klanten naar binnen te krijgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink. We hebben mensen klaarstaan die graag eens met jou om tafel gaan om de mogelijkheden door te nemen. Met een interactieve etalage maak je het je klanten mogelijk om een goede indruk te krijgen van wat er bij jouw winkel te verwachten valt. Daarbij kunnen ze dan ook nog eens zelf kiezen wat voor informatie ze te zien krijgen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Onze oplossing voor jou

Een etalage interactief gebruiken 

Voor ondernemers die graag 24/7 contact willen maken met hun klanten is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de oplossingen die we bij Screenlink allemaal klaar hebben staan. Interactieve etalages zijn eigenlijk perfecte oplossingen voor ondernemers die graag altijd interactie met hun klanten willen hebben. U geeft op een touchscreen informatie weer, waarbij een klant zelf aan kan geven welke informatie deze interessant vindt. Het is voor de klant ook mogelijk om informatie op te zoeken, of zelfs een bestelling te maken als uw winkel of bedrijf dicht is. Dit is een innovatieve manier om de hele dag door contact te houden met uw klanten.

Uw etalage interactief maken 

We gaan graag eens met u om tafel om met u door te nemen wat de mogelijkheden van onze interactieve etalages zijn. Samen met u ontwikkelen wij een interactieve etalage die u direct kunt gebruiken. Door de gebruiksvriendelijke software die er bij de etalage gebruikt wordt, is het voor u mogelijk om hier snel aanpassingen op te maken. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dan bekijken we ook gelijk wat u allemaal voor wensen heeft als het op een etalage die interactief is aankomt.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!