Interactieve presentatie

Een interactief presentatiescherm voor je bedrijf 

Heb jij een bedrijf en wil jij je klanten op een leuke, interactieve manier informatie aanbieden? Of werkt u voor een organisatie die dagelijks bezoekers krijgt die u op de hoogte wil brengen van nieuwe ontwikkelingen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Screenlink. We hebben namelijk meerdere oplossingen op het gebied van presentatieschermen voor je klaarstaan. Een interactieve presentatie dient eigenlijk een tweeledig doel. Aan de ene kant informeer jij je klanten of gasten over een bepaald onderwerp, maar aan de andere kant betrek je ze hier ook meer bij dankzij het interactieve karakter van de presentatie.

Onze oplossing voor jou

Een presentatie interactief geven

Met een interactief presentatiescherm kun je er op rekenen dat je bezoekers precies die informatie krijgen die ze zoeken. Als ze zelf keuzes kunnen maken aangaande de informatie die er wordt vertoond, dan vinden ze ook sneller wat ze precies zoeken. Als jij een presentatie geeft over een nieuw product, of dienst, dan wil je graag dat mensen daar op een goede manier door worden getriggerd. Wij gaan samen met jou bekijken hoe we een interactieve presentatie kunnen ontwikkelen die op maat is gemaakt voor jouw bedrijf. Meer weten hierover? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Meer weten over ons interactief presentatiescherm? 

Indien je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is met een presentatie die interactief is, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om je te helpen met het maken van een presentatie die duidelijk en uitnodigend is. We gaan graag met je in gesprek om je wensen met je door te nemen en samen te bekijken hoe wij een presentatie maken die blijft hangen. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website om hier te zien wat wij in het verleden voor presentaties hebben gemaakt. Ook hebben wij hier uitgebreide informatie staan over de andere producten van Screenlink.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!