Interne bedrijfscommunicatie

Duidelijke interne bedrijfscommunicatie met Screenlink

Bent u op zoek naar een goede manier om binnen uw bedrijf te communiceren met uw mensen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens te komen kijken bij Screenlink. We hebben namelijk meerdere mogelijkheden klaarstaan waarmee u heel eenvoudig informatie deelt met de mensen die bij uw bedrijf werken. Dit doen wij door middel van narrowcasting, duidelijke en handige software waarmee u informatie vertoont op schermen. Zo geeft u heel eenvoudig door aan uw personeel wat nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn. Deze informatie kunt u dan ook aanpassen wanneer u dat maar wilt.

Onze oplossing voor jou

Betere interne bedrijfscommunicatie

Goed communiceren binnen een bedrijf is niet altijd even makkelijk. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen binnen uw bedrijf goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen? Zeker als u een groter bedrijf hebt is dat soms een uitdaging, zeker als u wilt dat nieuwe informatie snel wordt gedeeld. Narrowcasting is hier een perfecte oplossing voor. U hangt een of meerdere schermen op binnen uw bedrijf, waar u weet dat uw mensen deze kunnen zien. Met behulp van onze speciale narrowcasting software zorgt u er dan voor dat uw mensen op de hoogte zijn. Uiteraard kunt u op de schermen ook informatie zetten die altijd relevant is, als reminder. Interne bedrijfscommunicatie met schermen is een effectieve manier van informatie delen.

Meer eten over interne bedrijfscommunicatie met schermen?

De interne communicatie binnen uw bedrijf is heel belangrijk. U wilt dat uw mensen altijd goed op de hoogte zijn, met onze schermen zorgt u ervoor dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. We hebben hier meerdere verschillende oplossingen voor klaarstaan. Kiest u voor een enkel groot scherm? Meerdere kleine schermen? Bij ons is het allemaal mogelijk. We nemen graag alle mogelijkheden op het gebied van interne bedrijfscommunicatie met u door. U informeert met behulp van onze oplossing uw mensen op meerdere locaties tegelijk.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!