Interne communicatie tools

De beste tools voor interne communicatie

Het is niet altijd even makkelijk om informatie te delen met de mensen die bij je bedrijf werken. Er zijn natuurlijk wel methodes om dit aan te pakken, maar deze zijn niet allemaal even effectief. Als jij wil dat een nieuwe ontwikkeling bij je bedrijf zo snel mogelijk bij je mensen is, of als je hen op de hoogte wil houden van de regels en richtlijnen die er bij je bedrijf gelden, dan is narrowcasting hier een goede keuze voor. Hiermee laat je namelijk op beeldschermen die bij je bedrijf hangen informatie zien die jij met behulp van onze software zelf eenvoudig aanmaakt en vormgeeft. Bij Screenlink weten we alles van narrowcasting.

Onze oplossing voor jou

Op zoek naar een goede tool voor interne communicatie?

Wil jij relevante bedrijfsinformatie, geldende regels, nieuwe ontwikkelingen en meer delen met je mensen? Dan is narrowcasting misschien wel de beste tool voor interne communicatie. Je laat alle informatie die je maar wenst zien aan je mensen op schermen die je binnen je organisatie ophangt. Je kunt je mensen bijvoorbeeld motiveren door ze te laten zien hoe goed het gaat met je bedrijf, of laat ontwikkelingen binnen de ene afdeling zien aan alle mensen die bij je bedrijf werken. Je hebt hier enorm veel mogelijkheden mee, we raden je dan ook van harte aan om deze interne communicatie tools gewoon te gebruiken.

Een interne communicatie tool met een beeldscherm

We vertellen je graag meer over wat narrowcasting precies inhoudt, maar ook over hoe wij als Screenlink je kunnen helpen deze tool voor interne communicatie in te zetten bij je bedrijf. Je personeel is graag op de hoogte van alles wat er gebeurt, schroom niet om je personeel hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Met onze interne communicatie tool met beeldscherm zorg jij ervoor dat alles wat je aan je mensen te melden hebt goed en duidelijk wordt gevisualiseerd.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!