Narrowcasting koppelingen

Met ons krachtige narrowcasting systeem kun je eenvoudig zelf content maken. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van (narrowcasting) koppelingen als aanvulling op je eigen content.

De koppelingen bieden extra functionaliteit en geven de mogelijkheid om meer relevante en actuele content te tonen.

Alarmering.

Beheer snel kritieke situaties en waarborg veiligheid met ons intuïtieve alarmering koppeling. Schakel onmiddellijk alle schermen naar specifieke inhoud met één tik op je tablet of telefoon. Bij noodsituaties, zoals een brandalarm, communiceer je direct en gesynchroniseerd door cruciale informatie op alle schermen te tonen.

Social media.

Toon Facebook, Instagram en Twitter (X) berichten in eigen huisstijl met ons social media koppeling.

Vergroot de online betrokkenheid intern door real-time content te delen en bouw een actieve community op.

Aanwezigheid.

Efficiënt en overzichtelijk beheer van aanwezigheid.

Met onze aan- en afwezigheid koppeling kunnen medewerkers eenvoudig in- en uitklokken met één druk op de knop. Op het centrale scherm verschijnt een real-time lijst met namen en foto’s van aanwezige medewerkers, die dynamisch wordt bijgewerkt bij aan- of afmeldingen.

Verjaardagen.

Mis nooit meer een collega’s verjaardag met ons verjaardagen koppeling. Deze koppeling stuurt automatisch warme wensen.

Met ons verjaardagenkoppeling vieren we niet alleen dagen, maar versterken we ook relaties en creëren we een meer mensgerichte bedrijfscultuur, simpelweg omdat een verjaardagsgroet bijdraagt aan een positieve werkomgeving en betrokkenheid.

Nieuws.

Naast onze NU.nl-integratie bieden we RSS-nieuws aan via kant-en-klare slides met beeld en tekst als template van gerenommeerde bronnen zoals Telegraaf, Volkskrant, NOS en RTL Nieuws.

Verkeer.

Een belangrijk kenmerk van ons systeem is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van de lay-out. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke huisstijl en merkidentiteit heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om de lay-out van de verkeersupdates volledig aan te passen op basis van de huisstijl van de klant.

Dashboards.

Ontdek onze dynamische dashboard koppelingen en toon moeiteloos KPI’s zoals wachtrijen, productiegegevens en managementoverzichten.  

Maak koppelingen met CRM en ERP pakketten & Power-BI.

Zonnepanelen.

Ontdek ons innovatieve zonnepanelen koppeling, waarmee je (real-time) energie opbrengst kunt tonen op al je schermen. Laat de positieve impact van de opbrengst zien terwijl je anderen inspireert om duurzaamheid te omarmen.

Screensaver.

Versterk je communicatie met onze screensaver koppeling.  Toon updates en aankondigingen op het vergrendelscherm van medewerkers.

Met de mogelijkheid om de content zelf vorm te geven in het CMS, behoud je volledige controle over de inhoud en de boodschap die wordt overgebracht.

Openbaar vervoer.

Reis zonder zorgen met ons handige NS-koppeling voor real-time vertrektijden op stations, altijd up-to-date.

Geen treinstation in de buurt?

Kies dan voor de OV9292-koppeling voor actuele informatie over bussen, metro’s en trammen, waardoor je je reis soepel kunt plannen. We brengen mobiliteit naar je scherm, zodat je in één oogopslag de beste route kunt kiezen. Of het nu om treinen, bussen of trams gaat, onze koppelingen zorgen voor gemak en tijdbesparing bij het reizen.

Vermaak.

We presenteren wekelijks een 60 seconden durende vermaak video vol snelle shots uit talloze clips.

Laat je meeslepen door opwindende, emotionele en adembenemende momenten die de kijker onmiddellijk boeien.

Omdenken.

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met Omdenken.

Wil jij de spreuken van Omdenken in je narrowcasting uitzending? Neem dan contact met ons op!