Lcd presentatiescherm

Een lcd presentatiescherm en de dynamiek van narrowcasting

Wil je een presentatiescherm lcd combineren met narrowcasting? Neem dan contact op met Screenlink. Deze moderne manier van communiceren en presenteren is ideaal. Je brengt informatie over via een digitaal scherm naar bezoekers, collega’s, klanten of leerlingen. Waar wil je een of meerdere schermen plaatsen? Heb je al helder wat de afmetingen moeten zijn? Kies je voor Screenlink, dan kies je voor kwaliteit. Dat geldt zowel voor de software als voor de presentatieschermen.

Onze oplossing voor jou

Ondersteuning van Screenlink bij aanschaf van lcd presentatieschermen

Wil je een lcd presentatiescherm aanschaffen, win dan advies in bij de ervaringsdeskundigen van Screenlink. Bij ons mag je altijd vertrouwen op helder en eerlijk advies. Ook vind je bij ons de beste apparatuur. Bestel je een of meer presentatieschermen bij ons, dan zorgen wij voor een professionele installatie. Je weet dan zeker dat de schermen op een goede manier worden gemonteerd. Ons serviceteam is er ook voor een heldere instructie, zodat je precies weet hoe alles werkt.

Gratis support na aanschaf presentatiescherm lcd

Gebruik je de lcd presentatieschermen al een tijdje? Verloopt toch niet allemaal helemaal naar wens? Zou je iets veranderd willen hebben aan het beeld of aan het geluid? Dit is allemaal naar eigen voorkeur in te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan zeker contact op met onze support. We zijn er voor jou. Deze service is voor onze klanten helemaal gratis. Heb je een dringende vraag waar je zo snel mogelijk een antwoord op wilt hebben? Maak dan gebruik van onze chat of pak de telefoon. In de andere gevallen kun je gebruik maken van ons contactformulier of ons een mail sturen. We staan graag voor je klaar. In principe reageren we op werkdagen nog dezelfde dag op een e-mail. Klantgerichtheid vinden wij zeer vanzelfsprekend.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!