Lcd videowall

Een lcd videowall

Een videowall lcd is ideaal voor het maken van reclame. Zoek jij ook naar een videowall? Wil je hem gebruiken bij de receptie of in een presentatieruimte? Ook in winkels kunnen ze zeer goed worden ingezet. Je weet namelijk zeker dat je op die manier de aandacht van het publiek trekt. Wil je zeker weten dat je een apparaat van goede kwaliteit aanschaft, neem dan contact op met Screenlink. Wil je het liefst eerst een online demonstratie? Kijk dan op onze website. Je kunt daar ook onze contactgegevens vinden. Bel of mail ons gerust. Wil je direct een reactie, gebruik dan onze live chat. Het is zeker ook mogelijk om een afspraak met ons te maken voor een demonstratie bij jou op locatie. Gratis en geheel vrijblijvend.

Onze oplossing voor jou

Lcd videowalls vallen gegarandeerd op

Een lcd videowall is een echte blikvanger en daarom een opvallende oplossing. Ben je benieuwd hoe het een en ander werkt? Bekijk het informatieve filmpje op onze website. Je kunt bij ons, naast de apparatuur, ook terecht voor de software. Deze maakt aansturing zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Wil je bedrijfsinformatie presenteren aan je bezoekers? Gaat het om verkeersinformatie, promoties of de actuele wachttijden? Het kan allemaal. Het scherm is daarom dan ook ideaal voor onder meer hotels, restaurants, overheidsdiensten, gemeenten, winkels en bedrijven.

Screenlink voor videowall lcd

Als het gaat om lcd videowalls, zijn wij jouw ideale partner. Wij leveren alleen producten van hoogstaande kwaliteit. Wij zijn de specialist voor MKB, retailbedrijven en (semi)overheidsorganisaties. Bij ons mag je altijd rekenen op de nieuwste updates en op gratis support. Ons serviceteam monteert de schermen en zorgt voor een duidelijke uitleg. Ook als je aan het werk bent met de videowall en je komt problemen tegen, dan mag je meteen aan de bel trekken. Onze steun en support is gratis voor jou als klant. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze servicegerichte aanpak.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!