Led informatiebord

Een led informatiebord

Zoek je naar een digitaal informatiebord led? Kijk dan eens op de website van Screenlink. Als je een professioneel informatiebord voor jouw bedrijf nodig hebt, ben je bij ons op de juiste plek. Zeker als je wilt dat het informatiebord eenvoudig te bedienen is kunnen wij je van dienst zijn. Wij hebben meerdere oplossingen, dus geef zeker je specifieke wensen aan ons door. Er is gegarandeerd een manier waarop jij jouw klanten op de meest passende wijze kunt informeren. Gaat het om aanbiedingen of nieuwe items in de collectie of in het assortiment? Een led informatiebord is hiervoor ideaal. Wij leveren alleen apparatuur van de beste kwaliteit.

Onze oplossing voor jou

Diverse led informatieborden

Een led informatiebord dat je bestelt bij Screenlink is gegarandeerd eenvoudig in gebruik. Wij komen ook zelf bij jou op locatie voor een professionele montage. Daarnaast geven de mensen van ons serviceteam je een uitgebreide demonstratie, zodat je direct aan de slag kunt met het informatiebord. Wij zijn niet alleen je ideale partner als het gaat om een informatiebord. Je kunt bij ons ook terecht voor een compleet systeem, inclusief software. Heb je toevallig zelf al een scherm en zoek je alleen nog naar de best passende software? Ook dan staan wij graag voor je klaar.

Led informatieborden van goede kwaliteit

Het informatiebord led dat wij leveren is van de allerhoogste kwaliteit. De ramen verduisteren omdat de informatie niet leesbaar is, is verleden tijd. Waar jouw bezoekers ook zitten in de zaal, de informatie is goed leesbaar. Direct zonlicht is geen enkel probleem. Neem contact met ons op en we maken meteen een afspraak. Wij gaan altijd voor een 100% klanttevredenheid. Zijn er op een later moment vragen op problemen, dan mag je altijd een beroep doen op onze service.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!