Led reclamebord

Een led reclamebord

Zoek je naar een reclamebord led? Dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Wij leveren reclameborden die eenvoudig en snel digitaal aan te sturen zijn. Wil je meer weten over deze ongekende, digitale mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door middel van deze reclameborden zijn de aanbiedingen extra verleidelijk en komen jouw klanten er niet meer onder uit. Extra helder en duidelijk zien de bezoekers van jouw winkel welke producten nu extra voordelig te halen zijn.

Onze oplossing voor jou

Diverse led reclameborden

Welk led reclamebord is handig voor in jouw winkel? Hoeveel denk je er nodig te hebben? Bij ons heb je veel keus. Ook qua formaat en vorm. Wij zijn er voor de apparatuur, maar zeker ook voor de software. Je kunt ze allebei bij ons aanschaffen, maar alleen de software of enkel de reclameborden behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je liever eerst een uitgebreide inventarisatie? Wij zijn er voor je. Wij begeleiden en supporten je van van a tot z. We geven deskundig advies als je nog twijfelt bij de aanschaf van de borden. Ons serviceteam is er voor een professionele montage van de reclameschermen. Ook geven zij jou en je personeel een uitgebreide uitleg van de werking van de schermen en de software. Je kunt eventueel ook meerdere reclameboodschappen achter elkaar laten zien. Zelfs de tijd dat de reclame zichtbaar is, is door jou zelf in te stellen. En naar wens ook op elk moment van de dag weer aan te passen.

Een reclamebord led voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van instore promotie

De led reclameborden spreken je aan, maar je aarzelt nog? Neem dan zeker even contact met ons op. We komen graag een keer bij je langs om de reclameborden aan je te laten zien. We tonen dan niet alleen de prachtige schermen, maar ook de software nemen we mee. Zo laten we je zien dat je op deze manier elk reclamebord individueel aanstuurt en inricht. Mail of bel ons en we maken direct een afspraak. Online een demonstratie volgen via onze website is ook een eventuele optie.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!