Led reclamepaneel

Een led reclamepaneel

Een reclamepaneel led is ideaal als je een eigen winkel hebt. Reclame maken is tenslotte erg belangrijk. Tegenwoordig is het heel effectief om klanten door middel van een digitaal reclamepaneel te informeren. Klanten weten graag op tijd welke aanbiedingen er zijn. Ook als er speciale prijzen zijn is het goed om hen daarover te informeren. Vroeger maakten we natuurlijk ook reclame. Toen gebeurde dat veelal door middel van posters. Doe je dat nu nog steeds bij jouw winkel en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is een reclamepaneel een ideale optie. Je hoeft dan niet iedere keer nieuwe posters te laten drukken. Dat scheelt, zeker op de langere termijn, veel kosten. Daarnaast brengt het laten drukken van continue nieuwe posters ook veel geregel met zich mee. Je moet de posters op tijd laten drukken en ook weer bij jouw winkel laten bezorgen. Ook het ophangen zal door jou of door je personeel moeten gebeuren. Hoe handig is dan een digitaal reclamescherm. Dit hoeft slechts een keer opgehangen te worden en daarna kun je op elk willekeurig moment de aanbiedingen veranderen en actualiseren. Wat zal dat een tijdswinst opleveren! Neem contact op met Screenlink als je hierover meer wilt weten. Het gebruikersgemak is groot, dus dit kun je ook zeker overlaten aan je medewerkers.

Onze oplossing voor jou

Verschillende led reclamepanelen

Als het gaat om een led reclamepaneel, heb je veel keus. Hoeveel reclamepanelen wil je? Hoe groot mogen ze zijn en welk formaat lijkt je het handigst? Wil je hierover deskundig advies, neem dan zeker contact met ons op. We staan graag voor je klaar. Onze reclameschermen zijn eenvoudig digitaal aan te sturen. Je haalt op deze manier dus ongekende mogelijkheden in huis. Jouw reclameboodschappen zien er voortaan prachtig en helder uit. Het is overigens ook mogelijk om het niet bij een en dezelfde reclame te houden. Met dezelfde moeite realiseer je dat er verschillende boodschappen achter elkaar getoond worden. Zelfs het tempo is hierbij door jou zelf in te stellen. Zo kun je een reclamepaneel bijna wel vergelijken met een reclamefolder, maar dan digitaal. De klanten zijn altijd direct op de hoogte van de actuele aanbiedingen.

Voor een reclamepaneel led moet je bij Screenlink zijn

Als het gaat om led reclamepanelen, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Met onze reclameschermen open je nieuwe mogelijkheden op het gebied van instore promotie. Wil je graag eerst meer informatie? Bel of mail ons. Als je direct een antwoord wilt, gebruik dan onze chat. Graag maken we ook een afspraak met je om een keer langs te komen bij jouw bedrijf of winkel. We laten dan onze reclamepanelen zien. Ook is het mogelijk om je te laten informeren over onze software. Hiermee richt je het reclamepaneel in en dit gebruik je ook voor het doorvoeren van wijzigingen. Het is zeker ook mogelijk om een online demonstratie bij ons aan te vragen. Zo kun je gemakkelijk online meekijken hoe het een en ander werkt.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!