Led reclamescherm

Klanten informeren door middel van led reclamescherm

Een reclamescherm led is zeer doeltreffend als je klanten wil informeren. Digitale reclameschermen hebben de toekomst. Zonder het maken van reclame red je het tegenwoordig niet meer. Heb je een eigen winkel, dan is het belangrijk om door middel van reclame extra bezoekers te trekken. Goede aanbiedingen zijn een must, maar dan moeten de klanten uiteraard wel op de hoogte zijn van deze voordelige prijzen. Dit werkt zeer goed door middel van moderne, digitale reclameschermen.

Onze oplossing voor jou

Bespaar op kosten door het gebruik van led reclameschermen

Uiteraard moet een led reclamescherm eerst worden aangeschaft. Wist je dat de kosten bij Screenlink heel erg meevallen? Vraag bij ons vrijblijvend om een offerte. Gebruik je nu nog altijd posters om reclames en speciale prijzen aan te geven? De posters dienen dan regelmatig vervangen te worden. Telkens heb je dan de kosten van het drukken. Ook gaat er vaak redelijk wat wachttijd verloren. Denk daarnaast aan het regelwerk. Met moderne reclameschermen is dat allemaal verleden tijd. Je hebt geen drukker meer nodig en drukkosten ken je niet meer. Heel eenvoudig maak je digitaal de aanpassingen. Je kunt zo vaak veranderen als je maar wilt. Een aantal muisklikken en het is geregeld.

Een reclamescherm led digitaal aansturen

De led reclameschermen stuur je snel en eenvoudig aan door middel van de bijpassende software. Screenlink is zowel voor de apparatuur als voor de software je ideale partner. Jij hebt ook interesse in deze ongekende, digitale mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een demonstratie bij ons aan. Of kijk op onze website hoe het een en ander werkt. Het is ook mogelijk om verschillende reclameboodschappen achter elkaar te laten zien. Het tempo bepaal je helemaal zelf. Door middel van deze digitale reclamefolder zijn jouw klanten direct op de hoogte van de actuele prijzen en aanbiedingen. Graag laten we je zien hoe dit werkt. Mail of bel ons en we maken meteen een afspraak.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!