Led reclamezuil

Een led reclamezuil

Voor een reclamezuil led moet je bij Screenlink zijn. Wij zijn op dit gebied de onbetwiste marktleider. Zoek jij een digitale reclamezuil voor in jouw winkel? Wil je de informatie op een eenvoudige en heldere manier presenteren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Graag vertellen we je over de ongekende, digitale mogelijkheden. De reclamezuil is er voor de presentatie, maar door middel van onze software zorg je ook zelf voor de instellingen en het beheer. Dit alles is te realiseren met slechts een paar muisklikken.

Onze oplossing voor jou

De led reclamezuilen digitaal bedienen

Lijkt een led reclamezuil jou ook ideaal voor het informeren van de klanten? Nooit meer naar de drukker om posters te laten drukken? Via een zuil zijn de reclames helder en duidelijk te zien. Op elk gewenst moment kun jij de reclames ook weer aanpassen. Er zijn meerdere boodschappen achter elkaar te laten zien. Zelfs het tempo waarin dat gebeurt bepaal jij zelf. De mogelijkheden zijn dan ook ongelimiteerd. Wil je op een bepaalde dag of in een speciale week een tekst of afbeelding aan je bezoekers laten zien? Met de speciale narrowcasting software werkt dat zeer eenvoudig.

Neem contact op voor informatie over reclamezuil led

Voor led reclamezuilen van goede kwaliteit moet je bij Screenlink zijn. Graag komen we bij jou op locatie om de reclamezuil te presenteren. Je zult versteld staan over de mooie zuilen en de heldere en schitterende kleuren van de foto’s en de tekst. Hier kunnen jouw klanten niet meer om heen. Je kunt bij ons ook alleen de software nemen. Wellicht heb je al de beschikking over een zuil. Wil je meer weten over de bediening? Neem zeker contact op en we maken een afspraak. Naast informatie en montage, mag je bij ons ook vertrouwen op een continue support. Deze service gaat gewoon door als jij de zuilen al in gebruik hebt. Je kunt altijd een beroep doen op de mensen van onze supportafdeling.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!