Led tekstdisplay

Een led tekstdisplay

Zoek je naar een tekstdisplay led voor je bedrijf, school, kantine, praktijk, restaurant of winkel? Maak dan gebruik van de expertise van Screenlink. Wij zijn veelzijdig in kennis en ervaring en marktleider op het gebied van narrowcasting. Een hoogwaardige service naar onze klanten toe vinden wij erg belangrijk. Maak kennis met ons veelzijdige en deskundige team. Op de website stellen we ons voor.

Onze oplossing voor jou

Voor led tekstdisplays moet je bij Screenlink zijn

Een led tekstdisplay nodig? Wij zijn dan je ideale partner. Onze succesvolle organisatie heeft al heel wat klanten kunnen helpen. We zijn er voor advies en ondersteuning. Dit geldt voor de aankoop, de montage, maar ook daarna mag je vertrouwen op onze support. Ons team bestaat uit een hechte groep. Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste. Een 9 tot 5 mentaliteit past niet bij ons. Klantgerichtheid vinden wij erg belangrijk.

Neem contact met ons op voor tekstdisplay led

Als het gaat om led tekstdisplays, ben je bij ons exact op de goede plek. Wat kunnen wij voor je betekenen? Zoek je zowel de apparatuur als de software? Wil je narrowcasting gratis en vrijblijvend uitproberen? Is een uitgebreide inventarisatie nodig? Vraag bij ons aan wat je nodig hebt. Dit kan gewoon via onze website. Het is ook mogelijk om online een demonstratie te volgen. Op onze site vind je een contactformulier. Natuurlijk mag je ons ook altijd een e-mail sturen. Op werkdagen proberen we nog dezelfde dag een bericht naar je terug te sturen. Wil je zo snel mogelijk een reactie, kies dan voor de chat of de telefoon.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!