Led videowall

Een led videowall

Een videowall led is een echte blikvanger voor je praktijk, winkel of bedrijf. Zoek jij een scherm van goede kwaliteit? Neem dan contact op met Screenlink. Wil je eerst iets meer weten over hoe het een en ander werkt? Op onze website vind je veel informatie. Het is ook mogelijk om online een demonstratie te bekijken. Uiteraard zijn wij ook altijd bereid om de videowall bij jou op locatie te presenteren. Wij zijn niet alleen de ideale partner voor de apparatuur, maar ook voor software kun je bij ons terecht.

Onze oplossing voor jou

De led videowalls zijn eenvoudig te besturen

Wil je meer informatie over onze led videowall? Vraag je je af of dit apparaat ook door je personeel en medewerkers te besturen is? Dit is zeker het geval. Waar wil je de videowall voor inzetten? Promoties of actuele wachttijden? Het is allemaal eenvoudig te realiseren door middel van de juiste software. Heb jij een eigen restaurant of winkel? Zoek je een videowall voor je bedrijf? Wij zijn jouw ideale partner. Ook overheidsdiensten, bedrijven en gemeenten behoren tot onze klantenkring.

Een videowall led voor het maken van reclame

Wil je de led videowalls gebruiken voor het maken van reclame? Dat is zeer goed mogelijk. De boodschap komt op deze manier helder en duidelijk bij de klanten over en is op elk moment van de dag aan te passen. Maak vandaag nog een afspraak met ons en we komen geheel vrijblijvend langs voor een demonstratie. Wij zorgen altijd voor de nieuwste updates. Ook gratis support vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Ons serviceteam monteert de videowall en geeft daarna een duidelijke uitleg. Bel of mail ons en profiteer van onze servicegerichte en klantvriendelijke aanpak. Stuur je ons op werkdagen een mail dan proberen we nog dezelfde dag een bericht terug te sturen.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!