Led wall

Narrowcasting en led wall

Een LED scherm wordt ook wel wall led genoemd. Ben je hiernaar op zoek voor je praktijk, wachtruimte, horecagelegenheid, school of bedrijf? Met led wall bedoelen we voornamelijk een groot scherm. Het beeld bestaat uit verschillende LED lampjes, vandaar de naam. Op een afstandje lijkt het erop dat het gaat om een LED scherm. Screenlink is jouw ideale partner als het gaat om deze schermen. De kwaliteit is de laatste jaren enorm toegenomen en wij leveren alleen producten van hoogstaande kwaliteit. De schermen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Wat het formaat en de vorm betreft zijn er verschillende opties. Wil je meer informatie? Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mail. Chatten en bellen is op werkdagen ook mogelijk.

Onze oplossing voor jou

Zoek je led walls of wil je direct een compleet pakket?

Bij Screenlink ben je op de goede plek voor led wall. Het is ook mogelijk om meteen een compleet pakket bij ons af te nemen. Wil je serieus aan de slag met narrowcasting? Wij hebben verschillende klanten en we passen ons graag aan aan jouw wensen. Heb je al een passend scherm? Zoek je naar betere software? Wil je liever direct alles wat je nodig denkt te hebben bij ons aanschaffen? Verschillende klanten van ons kiezen allereerst voor een complete inventarisatie. Zij horen graag van ons wat de mogelijke opties zijn. We kunnen ook vrijblijvend bij jou langskomen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever zo snel mogelijk van start? Neem contact met ons op en we realiseren graag al jouw wensen.

Voor wall led moet je bij Screenlink zijn

Als het gaat om led walls en narrowcasting zijn wij jouw ideale partner. We staan graag voor je klaar. Heb je een vraag die we per e-mail kunnen beantwoorden? Stuur je vraag online naar ons toe en we zenden zo snel mogelijk een berichtje terug. Op werkdagen lukt dat in de meeste gevallen nog op dezelfde dag. Lijkt het je prettig om het een en ander gratis uit te proberen? Vraag het aan via het formulier dat je vindt op onze website. Wellicht wil je het liefst meteen een antwoord op je vraag. Kies dan voor de chat met Linde of neem telefonisch contact op met de klantenservice.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!