Welkom bij Screenlink

Jouw partner in narrowcasting

Creëer eenvoudig content en bereik de juiste doelgroep.

Narrowcasting
Narrowcasting

Eenvoudig, efficiënt en flexibel

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij er gericht wordt op een selecte doelgroep. Het is een methode om content, zoals tekst, afbeeldingen, video’s of andere multimediale inhoud, te tonen op digitale schermen met als doel een specifieke doelgroep te bereiken en te informeren.

Hoe werkt het?

De content wordt beheerd en geüpdatet via een centraal content managementsysteem (CMS) waardoor het op elk moment kan worden aangepast aan de behoeften van de doelgroep. Het CMS maakt het ook mogelijk om op iedere locatie de content te beheren. Zolang je verbonden bent met internet kun je waar dan ook de content beheren. Je hoeft dus niet altijd fysiek op locatie te zijn, wat ontzettend handig is!

Narrowcasting systeem

Narrowcasting voor iedere branche

Narrowcasting kan worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals winkels, kantoren, restaurants, zorginstellingen en meer. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het tonen van advertenties, informatievoorziening, entertainment, communicatie van interne berichten, het bevorderen van merkbekendheid en klantbetrokkenheid.

WORKSHOP OP MAAT

Narrowcasting content optimaliseren?

We geven een workshop op maat! Het resultaat van de workshop zal zijn dat je met meer vertrouwen met de oplossing zult werken en hierdoor krachtiger communiceert.

Narrowcasting scherm Screenlink Basic
Geschikt voor professioneel gebruik

Narrowcasting scherm

Wij bieden alleen de beste schermen, speciaal ontworpen voor het uitzenden van hoogwaardige content. Onze schermen zijn duurzaam, kunnen worden aangepast aan je openingstijden en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We hebben schermen van alle bekende A-merken, waaronder Philips, geschikt voor professioneel gebruik. Naast de standaard beeldschermen in landschap modus, bieden we ook schermen in portret modus aan. Daarnaast hebben we tablets, zuilen en zelfs schermen met afwijkende maten beschikbaar voor speciale projecten. 

ROBUUST, BETROUWBAAR EN BETAALBAAR

Mediaspeler

Onze mediaspelers zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met onze narrowcasting schermen en zorgen voor probleemloze content weergave. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen waardoor je zonder technische kennis moeiteloos je content kunt afspelen en beheren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mediaspelers en hoe ze je narrowcasting systeem compleet kunnen maken.

Brightsign mediaspeler

Veel tevreden klanten gingen je voor!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo