Narrowcasting advertising

Communiceren via schermen, dat is wat narrowcasting in essentie is. Kies je ervoor om op deze moderne wijze te communiceren met je klanten, dan vraagt dat een investering. Wist je echter wel dat je die investering op betrekkelijk eenvoudige wijze terug kunt verdienen? Hoe? Door voor narrowcasting advertising te kiezen. In dat geval laat je bestaande of nieuwe klanten of leveranciers op jouw narrowcasting kanaal adverteren.

Onze oplossing voor jou

Advertising narrowcasting

Advertising narrowcasting kan voor alle partijen zeer interessant zijn. Voor jou omdat je zo de investering in narrowcasting snel terug kunt verdienen en de adverteerder omdat die zo de aandacht krijgt van een breed publiek. Vaak worden nu al bepaalde belangrijke leveranciers vermeldt op flyers en posters als er een actie is. Die partners kun je wijzen op narrowcasting advertising het ligt er immers in het verlengde van. Laat de partner een programma samenstellen voor op het narrowcasting kanaal. In de praktijk blijkt dat als er eenmaal een partner voor deze wijze van adverteren gekozen heeft, er velen volgen. Ook nieuwe, want die zijn vaak ook meteen onder de indruk van wat mogelijk is via narrowcasting advertising.

Narrowcasting voor advertising

Er zijn al ondernemers die specifiek narrowcasting voor advertising aanschaffen. Ze beseffen in dat geval dat ze bijvoorbeeld een perfecte locatie hebben en ondernemers die willen adverteren een groot bereik kunnen bieden. Want dat is uiteraard wel belangrijk, de adverteerder wil wel waar voor zijn geld. Vaak wordt voor narrowcasting advertising een cost per mille formule afgesproken. Dat betekent dat er afgerekend wordt per duizend vertoningen. Er zijn echter heel veel meer mogelijkheden. De prijs en de verdiensten vallen of staan met hoeveel mensen het narrowcasting kanaal daadwerkelijk zien en ook hoe lang er naar gekeken wordt. Met een goed bereik en een goede cost per mille formule is met narrowcasting advertising best veel te verdienen. Voor de adverteerder is het bovendien juist vanwege het bereik een perfecte tool om bepaalde zaken onder de aandacht te brengen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!