Narrowcasting Almere

Voor narrowcasting Almere doe je zaken met Screenlink.nl, als jij je zaken althans goed voor elkaar wilt hebben. Voor de goede orde, narrowcasting is een moderne manier om met behulp van schermen met onder andere klanten, patiënten en collega’s te communiceren,Dit kan overigens op verschillende manieren. Screenlink biedt namelijk verschillende oplossingen aan; van compleet tot zeer uitgebreid en alles wat daar tussenin zit.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Almere

Bij Screenlink.nl hebben ze altijd precies het juiste narrowcasting systeem voor je. De specialist op het gebied van het narrowcasting systeem in Almere biedt een aantal pakketten in de vorm van Essentials, Basic, Premium en Ultimate. Middels narrowcasting communiceer je via beeldschermen met klanten en bezoekers, maar net zo goed met eigen medewerkers. Vaak wordt narrowcasting toegepast voor het bieden van actuele en algemene bedrijfsinformatie, de toepassingsmogelijkheden worden echter steeds ruimer. Het narrowcasting systeem uit Almere kan eveneens gebruikt worden om de verkoopgroep te motiveren. Dit kan bijvoorbeeld heel simpel door het laten zien van de actuele omzetcijfers.

Narrowcasting oplossingen Almere

Hoewel de toepassingen van narrowcasting in Almere verzorgd door Screenlink.nl zoals gesteld steeds breder worden, kun je narrowcasting grofweg gebruiken voor de interne bedrijfscommunicatie en in winkelomgeving en dat in verschillende afmetingen, vormen en uitingen. Ook restaurants en cafetaria’s gebruiken narrowcasting specifiek voor bijvoorbeeld het snel aanpassen van de menuborden. Kijken we naar de narrowcast oplossingen van Screenlink, dan zien we dat Essentials vaak gebruikt wordt door retailorganisaties met meer dan een vestiging en die zelf kant en klare content beschikbaar hebben voor hun filialen. Basic is geschikt voor de kleine MKB-bedrijven en zorgverleners, Premium juist door bedrijven die KPI’s automatisch op het scherm willen tonen en voor middelgrote MKB-bedrijven en organisaties, Grotere zorgpraktijken en winkelcentra maken juist weer vaker gebruik van het Ultimate programma.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!