Narrowcasting Amersfoort

Screenlink is je partner als je net als zoveel anderen gebruik wil maken van narrowcasting Amersfoort. Narrowcasting in Amersfoort is uitstekend geschikt voor interne bedrijfscommunicatie, maar is vooral bekend uit de winkel omgevingen waar het steeds vaker toegepast wordt. Narrowcasting in Amersfoort is ondertussen dé manier om met je klanten te communiceren.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting systeem Amersfoort

Je zou narrowcasting en dus ook het narrowcasting systeem Amersfoort kunnen omschrijven als een manier van communiceren middels beeldschermen. Want dat is essentie wat er gebeurt. Zo kun je in winkelomgevingen snel de laatste aanbiedingen aan de klant communiceren en stel je nieuwe producten aan ze voor. Je kunt met de specialist in narrowcasting in Amersfoort kiezen voor een touchscreen display waarmee klanten zelf je producten, diensten en aanbiedingen kunnen ontdekken. De aangeboden software is snel. Zo kun je eigenlijk steeds live aanpassingen aan je content doen, mocht je dat willen Zo kun je de klant actuele informatie bieden.

Narrowcasting oplossingen Amersfoort

Screenlink zorgt voor perfecte narrowcasting oplossingen in Amersfoort. Je kunt werken met kleinere en grotere schermen en behalve de plaatsen waar de schermen komen te hangen, kan ook hulp geboden worden met de inhoud. Die inhoud wordt namelijk steeds belangrijker. Je kunt voor narrowcasting kiezen in de vorm van een aantal abonnementen. Daarvan is Essentials het basispakket en kun je via Basic en Premium ook kiezen voor de ultieme software voor narrowcasting in Apeldoorn: Ultimate. Narrowcasting wordt met name door de grotere ondernemers ook gebruikt als het middel voor interne communicatie. Bovendien wordt het gebruikt om medewerkers te motiveren door een verkoopteam bijvoorbeeld de omzetcijfers te laten zien en een boodschap te geven, zo beginnen ze vaak buitengewoon gemotiveerd aan de dag. Screenlink biedt je ondersteuning bij de installatie en helpt je bij problemen middels een uitstekende service-support.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!