Narrowcasting Amsterdam

Perfect zichtbaar met narrowcasting in Amsterdam

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van narrowcasting in Amsterdam? Neem dan contact op met Screenlink.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte oplossingen waarmee je perfect zichtbaar bent. Of het nu gaat om het verzorgen van interne communicatie of het tonen van pakkende boodschappen en aanbiedingen naar bezoekers en klanten toe. Wij zorgen voor maximaal rendement. Als allround expert zorgen wij voor de levering en installatie van de apparatuur, vakkundige installatie, maar indien gewenst helpen wij je ook met het ontwerp van je boodschappen.

Onze oplossing voor jou

Narrowcasting in Amsterdam verhoogt effectiviteit

Wat het doel van je narrowcasting in Amsterdam ook is, dankzij de oplossingen van Screenlink.nl kun je altijd rekenen op een optimaal rendement. Dankzij prominente en pakkende uitingen zul je jouw doelgroep perfect bereiken. Het mooie is dat je pand hier hoogstwaarschijnlijk al perfect geschikt voor is. Wij kunnen schermen plaatsen op vrijwel alle lege plekken aan wanden. Of het nu gaat om een receptie of wachtruimte, vergaderzaal of bij werkplekken. Wij hebben voor elk bedrijf een geschikt narrowcasting systeem in Amsterdam. Of je nu wilt zorgen voor nog betere interne communicatie, marketing richting klanten of reclame aan de buitenzijde van het pand: wij kunnen het realiseren.

Wij komen graag langs

Onze narrowcasting oplossingen in Amsterdam kenmerken zich door maatwerk. Het beste resultaat krijg je alleen met een optimaal systeem en intelligente plaatsing van schermen. Daarom komen wij ook graag langs op locatie. Zo kunnen wij gedegen advies geven en met je meedenken. Of het nu gaat om het plaatsen van een enkel scherm of het installeren van een netwerk door het gehele pand: wij bieden altijd kwaliteit en effectiviteit tegen een goede prijs. Wij zorgen graag voor een op maat gemaakt plan. Heb je interesse in onze narrowcasting in Amsterdam? Neem contact met ons op voor een afspraak, meer informatie of vrijblijvende offerte.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!